Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, сакам само малку, ептем малку да имам среќа во животот...

Драга, очаен покажувац на емоции сум. Веќе и сестра ми почна да се сомнева околу љубовта моја кон нејзе. :)

П.С. Леле оваа Бушар :drk::drk:

Драга ...

минатата недела додека јадев кифла дојде едно детенце и ми побара малку. Никогаш нема да ја заборавам како ме гледаше и ми се смееше од кога си ја поделивме кифлата. Криво ми е што не носев уште 50 денари во џеб за да отидам и да и купам цела кифла. И од тогаш секој ден земам во џеб повеќе пари со надеж дека пак ќе го видам тоа дете и пак ќе ги видам тие среќни очиња како ми се смеат.

Бејби,
Нејќу да чујам некој да ми каже дека Виндоус е одличен, ќе го стрелам на место!
Денес маусот реши да се шекне. Нека си остане шекнат! :mad:
Само Мек, тоа му е мајката. Каде сте пари? Ми требате ИТНО! :place:

Не е за во хит на денот. Таму никој не ги клика линковите. Ова е онака, едукативно.

Ми недостига кајгана екипа во Прилеп:(. Од најглупавиот и најдосаден пивофест, испадна сосема спротивно, мислам дека уште две недели дружење би ми биле малце. Чувството одлично ми се вклопува во моменталното расположение па така како и секогаш сум си депресивен...better times will come:(

Последно уредено:
Преку таквото бре више од фори искочени од Вицотека `97ма што демек треба да се смешни. Никој не ви се лути, фаќајте сеир ама бидете барем оригинални. И она Твитер баш убава ствар, кај се излажа цела Македонија да се насели таму да прави доскочици смешни колку што се смешни секундите на смртна постела. И кога ќе видам уште на ФБ некој собрал твит и го опнал демек пресмешно, за стомак да се држиш :facepalm: Сето заминато, ебаго.

Драга, ми ги користат фразите без да си платат за тоа.

Кајг,
Праиме муабет со другарче пред недела дена во врска со новиве кантурлајки што ги наредија низ скопјево, и кои демек биле од тврда (отпорна) пластика (мижи да ти баам), и му велам, ќе дојде и тој ден кога некој ќе фрли цигара у новиве контејнери, па ќе го видиш следниот ден претопен во асфалтот. Епа Кајги дојде и тој ден,
kako-be-vaka-96089-jpg.98197

Само реално ме интересира (а знам дека нема да добијам точен одговор) колку ли пари се испраа преку овие пластични "oтпорни" кантурлајки, и кој и со која глава размислуваше кога даде предлог да се стават пластични канти , наместо нови метални (к'о на времето :))

И тоа драга, утре ојдов на еден краток викендашки одмор до нашите ни драги комшии гејците, па се надевам со полни батерии ќе се вратам во дивинава и ќе се спремам за испитите кои следуваат во Август :(

Koga ke porasnam sakam da sum kako Rigel vo fudbalot, Valvoline vo ekonomija i Sungerot Bob vo hrana i gotvenje. :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom