Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У доцниве ноќни(или рани утрински,уатевер) иам мотивација за многу работи да изнапишам/ккажам у живо. Дали е до ракијата,незнам до што е. Јака вечер,најјаките работи излегуваат непланирано..Планирав само прошетка до парк,па да учам али ме завлекоа у кафана,од таму у дискотека ии ништо од учењето. Одлична вечер. Иам уште многу работи да ти кажам,али ме мрзи,ептен сум мртов...само релаксирај/ТЕ се(ти Кајгано и сите шо те читааат со песнава,баш ко за мене е пишена)

(само место џабе шише мастика,џабе шише ракија би звучело подобро...другото е баш ко за мене. поздрав,добра ноќ)

Спремај се, ќе ми куцаш добитен тикет сабајле. :D

Иначе не можам да ги разберам луѓето што имаат заеднички профили на ФБ или што даваат по 100 имиња на децата или што им даваат католички имиња на своите деца, а за жал тоа е се поголем тренд во последно време кај нас.

Која е логиката да го менуваш името на профилот? Пример до денес била Петра Петровска, а откако се омажила е Петра Стефан Петровска. ЛОЛ

ДК

Ги мразам среќните, насмеани, мили, слатки парови кои се гушкаат, бакнуваат, држат за раце, живеат еден за друг. Незнам според кој филм живеат, но одвратни се. По еден месец ќе се скараат и повторно ќе се заљубат во друга личност со која ќе прават нови слики и ќе одат заедно на одмор, вечери, забави. И пак ке се скараат, и пак друга личност е нивната најголема љубов, најголемо богатство, најскап мерцедес. :cautious:

Фала, чао.

DK
Konecno fudbal. :vozbud::vozbud::vozbud:

10561809_817270121626151_2794521501212672376_n.jpg

Драга К,

Каква тура Скопје - Струмица - Скопје и знаеш ли што? Најдобро е за возење навечер после 2ч нема сообраќај, не е жешко, времето е одлично, музиче во кола и кулирај.

За назад драга К, она Велес - Скопје патот катастрофа тоа не се дупки тоа се кратери, катастрофа пат и уште патарина треба да платиш на таков лош пат.

Инаку драга К, секоја чест на мојата девојка, навистина пофалби само можам да кажам.

Не е секое тролање хумор, ама кому да објасниш.
Во последно време тролањето е сведено на ниво на bullying и малтретирање. Сите шегаџии, фраеришта и мангупи на интернетов еј. Браво. Ќе се соберат неколку интернет фраери и мангупи и се иживуваат врз некој. Срцки.
Идиотизам. Од сите работи кои можат луѓето да бидат на интернет, тие бираат да бидат кретени.
Хуморот доаѓа природно и во различни форми. Исфорсиран хумор не е смешен, досаден е и одвратен. Сите сте луди и отка4ени. Браво! Еве еден виртуелен аплауз.

Седам драга онака јас у сендвичара и зад мене 2 кукли, иде келнерката и прашува КОЈ ИМАШЕ МАЛ?.. Како сеа да станам јас? :confused:

Д
Изгледа овие рекламиве со ендемските видови во МК вродија со плод,си седам во Охрид во кафич и пази шо ми се здеси наместо еден ми идат тројца келнери:ROFLMAO:.Е ова нема ни о Београду драга и ај после речи дека ние Охриѓаните не сме чинеле.Па ај да ги видам Дојран или Преспа вака да се организирани:ROFLMAO::ROFLMAO:

Последно уредено:
Драга Кајгана,
Убаво рекле........ среќата е и во малите нешта :):love:

Last.fm е еден вид на музички профил, каде се откуцува сета музика што ја слушаш во винамп или на јутуб и ти помага полесно да си најдуваш слични артисти. Е сега дали знајш шо се дешава кога излегуваш од дома и го оставаш пуштен компјутерот, а во меѓувреме сестра ти се весели и пушта музики, кои ти ги откуцува на last.fm во рокерскиот ти профил?!

Е ова.....

slikaglupa.JPG

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom