Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драа бе

Падна ми тоалет у дневну,отфорен онакој, заодмотаја се : )
Невероватно могуќе бе : D

Sreka iam!
Sreka sreknica srekjulka svrekjiste srekja!
Taka da znaes.
Ne sum zaljubena nego lucky. Vikam ja loto treba da igram...

Драга Мачорка мора да е најдобродушната особа на свет,море кој свет во цел универзум.А таквите увек патат највеќе за жал.:ROFLMAO:

Испив цело шише Кока Кола... осеќам срцево ќе ми летне од градиве упм. Добро е што во куќава ми се наоѓаат троа лимони, па сега ќе шмукаме цела вечер :-). Добро е што не пушам цигари, инаку досега ќе останев на 7466 мислења на форумов :')

Она има 79 години, он 84. За мене се стари уште кога бев дете ама се единствените комшии што се шетаат за рака сеуште и пијат кафе заедно у 6 сабајле.
Седејќи на тараса сега ги слушам во баајги бучно издание, го вадеше од купатило, а он и вика: Добро бе љубави, добро! Од утре нема веќе ракија! Нема веќе, готово ....

Тоа да ти било тајната за шетање за рака, секое утро нова надеж. :)

Мајка

У лимоно имало це витамин
у лубеницата имало антиоксиданси
у јајцата имало протеини
у млекото калциум
у орасите имало пренајзаситени масти
у пирошките на мајка ми има сирење, а 4 саато е сабајле..

Дк

Дај кажи како да спијам ноќе ко сите нормални, а не дење диру бучат автобусите. Не се живее веќе вака.

Фала.

колку повеќе сакам да се срчкам со грциве, толку покултурни стануваат. Дури во мојава соба ми ставиле спортски канал со 24/7 спорт. I give up.

Драга,ај добро утро :)
Јас сега пред малку станав од спиење,конечно да се наспијам како човек после еден месец !
Слободен ден ми е денес, абе има да уживам и да го искористам до максимум !!!
Само претходно, дури сум си у кревет сеуште,таква сонлива, сакав да се расонам тука :D
Ајт поздрав од мене, и елај си на утринско кафе :coffee:

Отидов да се искинам од играње пин понг а ако сакате да чуете како звучи музика несубвенционирана од Влада....

Па чујте беееееееее

Си седам јас во соба, моиве во дневна гледаат некоја турска серија и мајката еве до мене моментално допира како едниов му објаснува на другиов дека ако не си љубоморен, не си бил заљубен. Не си сакал како што треба. Многу поучно нема што. Реков еднаш, ќе речам пак: НАЈГОЛЕМОТО ЗЛО ШТО НЕКОГАШ СЕ ПОЈАВИЛО НА ТЕЛЕВИЗИСКИ ЕКРАН!
Па една сега крека ли крека, претпоставувам дека е Жугиќ, само таа толку пискаво се дере во синхронизацииве. Ќе морам да рокнам музика, во спротивно алтернативата е да го уништам телевизорот и да го фрлам низ тераса.

Значи драга, нема смисла...
Три-четири пати пишувам по темиве, си барам „р'чка“, никој не сака да се расправа со мене... :place: А толку сакам да се испоискарам со некој, не да се караме сељачки туку да дискутираме на иста тема со различни погледи/сфаќања и сл.

Драга не буди педер! Дај некој за кавга...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom