Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го чекам чајов зелен па излади малку дури планирам шо серија да гледам. Си порачав од клубот на Темобајл фен и куфер на тркала и онака тоа поените џабе стојат вчера реков дај да соберам шо има шо нема, останаа уште пола неискористени. Внуциве се кпат во Пештани, а јас денеска сум малку подобар отокот е намален и тоа...

И со мене е секогаш тивкиот глас на морето.... 1.09.

Драга Кајгана,
Денес се празнува Св. Пантелејмон.......... денес е голем ден за сите Христијани!
Нека не чува светецот сите нас од лошо и нека ни дава само добро.

:)

Кајги,колку само може еден муабет и едно кафе да ти го подобрат денот.
:)

Читаш црна хроника и се убиваш од смеење.А ко за плачење да е.

Screenshot_2.png

Ова нешто како да ти дојдат дома да те ограбат, го убиваш или повредуваш натрапникот и одговараш за убиство или самоубиство.Седи мирен, свари му кафе и чекај да те убијат.
Полициска логика.

Некој луѓе толку мн се трудат да бидат во центарот на внимание шо не сфаќаат колку глупаво изгледаат додека го прават тоа.

Додека вградувањето технологија во телото не стане секојдневие, оделото/костум/suit/whateveryoucallit ќе биде најголемата надградба шо ја имаш на дофат.

Многу ми е драго што тинејџер можеш да бидеш само еднаш и мило ми е што тој период е одамна поминат. Уште помило е што бев тинејџер во време кога немаше Фејсбук и Твитер. Фала многу, пријатно.

Баталете го муабетот дека нема атеисти во авион што паѓа.

Нема атеисти во кола која што ја вози мајка ми.
Рушење на правила оверлоуд.
Priest.gif

Од кога дипломирав до сега немам одморено ни 1 недела. Прво една работа, после друга работа, од септември 3та. Само можам да кажам една ствар: ДА ТИ СЕ ПЛУКНАМ ВО ДРЖАВАТА! Кај и да работиш ти даваат некоја бедна пара, додека полноглавниците во администрација земаат по 24к, а ти се труеш и работиш во канцерогена средина...

Најлошо е чувството кога идеш во продавница, ќе се занесеш и ќе наполниш цела корпа и после враќаш ствари, внимателно никој да не те види, демек крадеш.

И што останува на крај, да продадам бубрег?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom