Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поприлично заебан период у мојот живот. Дилеми и двојни непознати и немање простор, и за здравје, и за учење, покрај работата. Најмалце што ми треба сеа е да бидам игнорантна кон проблемите. Пошо само ќе се трупаат фрустрации а најмалку што сакам е да станам исфрустрирана будала. Али на пат сум . :))

Јавно се извињавам на господинот @Ivica^ се надевам ќе ми прости сега, да не чекаме до прочка.

E Драа

Куче е најверан другар на човека, али умреја најверан другар на кучиња :S Ретку су тија кои умеф да комуницираф сс животни.Туј се глеа колко е голем човек

g.jpg
За тија што незнаф, дечко е Цезар Милан, професионалан трењер за кучиња,најпознат у сфет.

Драга вчера ти пишав дека нема да можам да пцујам како порано а денес се сетив на една случка од пред година дена.
Ми доаѓа менаџерот(италијанец) и ми вели дека сакал да научи нешто Македонски. И добро му велам ќе те научам. Прво нешто што треба да научиш кога учиш странски јазик се пцостите. И Драга го научив да каже "еби се" :vozbud:
И замисли будалата одеше од биро на биро и на сите им велеше еби се :pos: Другите го гледаа бледо на знаеја што им збори а јас се газев од смеа :vozbud:
И му викам шефе тебе повеќе ништо не те учам доста ти беше.

Драга,

Фејсбук статус преземен од преумната Ана Јовковска - мојата омилена новинарка
Родовите стереотипи - не плачи како женско или направи го тоа "машки" или пак слики во учебниците на кои мајката чисти, а таткото чита весник, како и очекувањата на средината на мажи со актовки и жени со метли, воспитуваат мажи со дискриминирачки однос кон жените. Таквата надреденост легитимира насилство. Стоп за родовото насилство!

Драа

Упрао е Рики, ипак било фејк вест.Ја се извињаам што ширу овакфи дезинформацие.Овија новинари сфе ке напраиф за да дизаф рејтинг.Никад да не ги се дигне, па ни тк кд ке преедеф кикирики. Сестру л'жофску

Аее за саат време ке биде пекол у салу,емзете ке га једе. Само Куманоо !!!

Она кога ќе се најадеш јако на ручек

tumblr_ncdesoBRHp1r5stxzo1_500.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom