BiG_kIsS
You talk too much... Let me shut you up
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 3.414
- Поени од реакции
- 2.923
Бејби,
Во неделата си добив посета од еден стар (не)пријател што не сум го видела долго време и да ти кажам право не ми ни фалеше. Очигледно ова патувањево мое е многу стресно за мојот организам, па херпесот си реши да ме посети. Нешто се здебелил иначе. Е така, сега на свадбите ќе изгледам како да сум ставила силикон само на една страна на устата
Неможеше да најде полошо време мислам. Сега се чудам зашто не земав карта што ќе ми го направеше патот подолг од 24 саати, така бар може ќе се намалеше до тогаш.
Енивеј, денес требаше да правам многу работи. Или бар така си мислев вчера, ама изгледа само почнав да паничам
Во моментов не ми текнува ништо попаметно од тоа да си го трошам залудно времето и да се излежавам.
Во неделата си добив посета од еден стар (не)пријател што не сум го видела долго време и да ти кажам право не ми ни фалеше. Очигледно ова патувањево мое е многу стресно за мојот организам, па херпесот си реши да ме посети. Нешто се здебелил иначе. Е така, сега на свадбите ќе изгледам како да сум ставила силикон само на една страна на устата
Неможеше да најде полошо време мислам. Сега се чудам зашто не земав карта што ќе ми го направеше патот подолг од 24 саати, така бар може ќе се намалеше до тогаш.Енивеј, денес требаше да правам многу работи. Или бар така си мислев вчера, ама изгледа само почнав да паничам
Во моментов не ми текнува ништо попаметно од тоа да си го трошам залудно времето и да се излежавам.

,бар така ми изгледаат,со еден збор до мене има клиника.И све тоа само затоа што станов што се издава е на полицаец,тоа е нашата чудесна Македонија,во која законот за некого е мајка,за некого маќеа.
утре?