Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Цела година чекам да јадам шушунска баклава, ЈЕР(шо би рекол Kили), неам 10 денара да си купам од слаткара!
Демек таква никаде не се наоѓала, они ја праеле најубавата. Не за друго, него празникон "да ти го честитам"... Ко да ние им носиме јајца за Велигден, па они не частат баклави за Бајрам.

Кајгииии Драган Вучиќ ис бек. :vozbud:

Алфа е официјално најсељачка телевизија во Македонија. Каква програма, ЕДО и ТВ Шутка имаат подобра. :cuc::cuc::cuc:

Драга, Crazy in Love освен во љубовта, изгледа се однесува налудничаво и во други работи...:unsure: Сега сосема случајно приметив дека и мене ме избришала од пријатели на фејсбук.Но добро...се надевам и претпоставувам дека нема ништо лично против мене, само против виртуелните пријателства...а мене драга многу пати во животот подраги ми биле виртуелните отколку оние „вистинските“...

Можда беше пола саат или пак саат, дури и два часа да поминале, незнам, никогаш нема да знам колку време траеше али осеќав мирис на цвеќе, исто како пред нос да ми беше, но цвеќиња нигде немаше.. ..

Драга ...

што треба да му се случи на човек за да почне да се грижи за себе? Треба да се стигне до болница за да почне да се размислува? :(

кај вучиќ вчера
emisija.jpg

К,
Уште вторник не завршил, а јас сум мртва уморна. Дај бе луѓе да се организирам. Ама не може драга, се е приоритет и се треба да биде завршено во моментот. И на професионално и на приватно поле. Од тоа што е пред мене, знам се да средам, да го сработам, да го направам кокиче. Ама се нема време. И што прави Неса, наместо да си направи ред (а тој ред подразбира некоја работа да ја ставиш во позадина и ич Стојнето да не ме боли кога ќе можам ќе ја завршам, а тоа не можам да го направам никако, зошто сакам се да средам) , што ми беше муабетот... а да, Неса се паралелно работи, мултитаскинг мадафака, и се е пак средено ко кокиче, ама Неса се чувствува ко „ретка столица“, и ако и се обратиш можни се две сценарија, да почне да ти се смее хистерично во фаца (неповрзано со твоето обраќање) или можно е да почне хистерично да плаче (исто така не поврзано со твоето обраќање). И сума сумарум, Неса е на раб на шизофренија.
Го знаеш тоа чувство кога сакаш се да направиш, се да испробаш, да имаш милион хобија (хобија??? :confused:), да научиш милион јазици, да знаеш да програмираш во се што ти доаѓа под рака, да прошеташ секаде кај што ќе ти текне, да се видиш со сите што ги сакаш??? И да не спијам пак нема да успеам во се. Е тоа најмногу ме курчи.... :mad:

Вер ар ју Драа : )

Сфи пиеф еспресо, само Елиот нес

Па еве и ја кафенце, па ми текна одамна не сам ти штракнаја. Период на блиски брдеји, торте, вино, месо
Али кафа је праа стфар, после попладневно спање нели

Слушам олд скул Парвати, @pixa ме потсети, треа да га часту некоју кафицу овија днови.
Поздраф Јонче : D музика ти е бонбонче

Со Кузман интернетов се осмелив да гледам филм онлајн.
Филмов е 2 саати и 12 минути, ми останаа само уште 16 минути. Го гледам од 2 и пол поручекта.
A,да.. и проклет да е денот кај шо ги читав мислењата со тажни чоечиња за the fault in our stars.

Инаку драга, јас во историјата на фејсбук најверојатно сум една од оние со најмногу профили направено...Ама не истовремено..:D Правам, па се предомислувам и на крај бришам.И така неколку пати по ред...Ѕидот и албумите постојано ми се свежи, нови...Не можеш да најдеш слика, коментар или нешто постирано пред х години. За разлика од оние што уште од далечните 200X отвориле и уште го користат истиот профил, јас, во споредба со нив, сум како бајмаче...:pipi:

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom