Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Идам пред некое време да си купам тетратка од продавницата во населба и немале... Ќе донесат 5 тетратки кои одма ќе се продадат и после само мали блокови шиткаат :pos:
После сто години ми текна да си купам гумени бонбони, одам да побарам и погоди што? Немале гумени бонбони, а Харибо воопшто и не носеле :confused:

Тоа е тој Зур маркет... Ако неќеш да те боли кур, пазари во Зур :confused: - позната Пржинска поговорка :icon_lol:

Драа Кајче,

У план сум да си ги симнам килогирам...ооо Saw серијалите и да си ги изглеам мераклиски, ме фаќа иштав за тој маратон, ама колоквиуми идат драга, ме стра професорите да не ми ја напраат таа финтата со "Wanna play a game?" па да ме испобуткаат, али кој ги врти драга, министерот ќе ме спаси со екстерните, ќе ме бутне и таман ќе биде, барем дома нема да ми крекаат, ги нас'скав дека е невозможно да се положат 25 предмети на еден тест, па вината ќе ја бараат во него, не во мене. :LOL:
Туку ај бегам ја, не ме запишуј, ок?

Дрга, значи каква баклава сум јадела да знаеш... уф!
th_775902639-hungry.gif
Утре пак ќе јадам. :love:
Турско пијам два пути у година, и тоа само кога ќе треба да ми гаџаат судбината. :icon_mrgr: И секогаш истото: - А бе ти, многу расеана. Шо ти е? o_O Авион ми е. :X3: Кажи нешто што не го знам. :oops: Ќао, и мене ме чека историјата. :гик: Ама може да почека, мислам? :D

Picture 1859.jpg еве другар,не кријам пред малку буричкајќи по куферите во подрум,најдов некој стари тетратки,индиго и види чудо едно кутиче со перца. Да прави перца за перодршки,кој сигурно над 50 години биле таму. А да и ова кога прв пат се запослив,решението го потпишав со перодршка,која прво ќе ја „мрцнеш“во мастилото малку од малиот стаклен сад кој пак беше во дрвена кутија,а потоа со она упивалото,полуокругло ќе поминеш врз напишаното,најчесто тоа беше потписот,кој исто така долги години кога земавме плата го правевме баш со перодршка. Ете така да си знаеш, што те буни сега пак колку години имам.59 или беше 89, епа кажав еднаш бев учесник во еден Февруарски поход,па сега ти види рачунај и сметај.

Драга Кајгана,
Доста беше ќутење и толерирање............ сите оние непријатели кои ќе ми застануваат на патот ќе ги чистам............ и тоа еден по еден:sneaky:

Трговските центри полни, кафулињата и рестораните полни и тоа се од луѓе кои нон стоп кукаат дека немаат пари. Е такви луѓе никогаш не сум ги можел покрај мене. А некој генетски код е тоа на Македончето - немам, немам, немам... И ко се има. Ебете си матер! Шо замарате!?

Ау како е ова добро!

Последно уредено:
цело време денес чекам меил од една асистентка што дреми на телефон 24/7, ми стигаа секакви меилови од оние за зголемување на пенис до прашања и совети во врска со еболата од еден медицински сајт на кој имам оставено меил, само таа не врати. Take your time girl. Обожавам инаку вицкасти автори на учебници, од типот на види сл. 2 а нема никаква слика, well done, не се лутам ни нервирам, почитувам таква смисла за хумор. Ајј Клипче Пеџа и Ред Джон гуднајт

Пак не можам да спијам ама среќа новата епизода на Gotham ја стаиле на торент пред 15 минути.

И така.

Кој рано ранит две среќи грабит. Абе седи ај не една туку две? Види, мајката. Е оти не се пример три свеќи ова де три среќи? Или пак девет среќи? Зошто се две? Ја бре, прва среќа го грабнав Тасета за на мочање и сега која е на пример втора среќа?:D
Незнам кај ми се чорапите, шо значит ќе закаснам. Ова е некоја ѓурултија.
Чорапи јавете се оту големата ќе ја напрајме, ак не се јавите забите ќе ви ги искрша.:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom