Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Denes imav naporen den, zapocnav na faks i sedam vo studentski ,ednata cimerka e super ama drugata...sta reci. ..sabanerija. ....plus ja zamolivas da ne pusi ne mijana nasabalje taa. ..ama znajs jas si pusam. .... mi trebase prostor pa so slusalcinata i muziceto niz grad super mi dojde kako i tusot posle prosetkata. ...zosto sekogas sum vo drustvo kakvo sto ne sakam. ... thanks

Кога ќе пораснам ќе измислам машина шо ти овозможува да бодеш луѓе у чело со сатар преку интернет. Од монитор му искачаш и го бодеш.
Ми фали Суси на форумов. Онака уз пат.

драга ханговер
чекам оваа недела од 3 места плата у пичку матер скршен динар неам во мене валда ке има бар од едно место да пуштат плата ......:mad::mad::mad:

Драга Кајгана,
Денес се празнува Св. Софија со трите ќерки Св. Љубов, Св. Вера и Св. Надеж!
Нека светиците не штитат од лошо и нека ни даваат само добро!

:)

драга....

не ми се верува, чек...да не сонувам? неделава требаше да имам две патувања, а останатите денови работа до полноќ...и одеднаш цела недела празна!!!! идам ја по доктори сеа конечно да си ја средам кичмата :)

Arno mu tekna na Fores da go trgne potpisot! Nikoj li ne se najde da mu kaze deka AnFem se reinkarnirase vo svedska seljanka?

Inace ja otkrivme misterijata za vibraciite kaj krevetot. Sega i pokraj niv, slusame i zuenje 24/7, koe ti mava vo mozok i te izluduva. Denes kje mu vikneme majstori na komsijata.

Драга,
tumblr_n42xubM1Ud1s9sypco1_500.jpg

Така да си знаеш.
Иначе постресен период од периодот на зимници, мислам дека нема. За мене се нужно зло, посебно ајварот. Доброто е што периодот на зимници се дешава на есен, па симфонијата од бои, звуци и мириси на природата смирува.

Последно уредено:
Драа

Признај дека Ви жене поише оговарате од нас.
Па жена да застане пред големо огледало, ако не се оговара саму себе па ете:ROFLMAO:

Чекај чекај, јајце е мушки род, а ти си напрана од поише јајца, тој значи дека ти си плод хомосфексуалан, нешто као нус појава? Аааа затој Шкорпи те вика драги а?

Драга к,

Најтешки се овие саат ипол кога
Треба да правам смена и да одам дома да нанам :love: ми се спие... :(

ДК, поглуп и побескорисен изум од овој НЕМА!

31QCaNb5h7L._SY300_.jpg

Драга,

Овој е трет фен што му пука тоа жицата додека ја сушам косата. Не знам дали е до мене, дали ми е судено некој ден да ме тресне струја онака добро, или до тоа што квалитетот им е на прилично ниско ниво, али знам дека ќе треба пак пари да фрлам на фен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom