Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Супер Фб ќе се наплаќа 140 денари,ај баш да видам дал сеа малолетничкиве ќе ги покажуваат на Фб,и дали ќе се курчат ко до сеа.

Ааааа глеам ја дека ќе се преоптевереуварувам семестаров со програмирањевоооо.
Гуд лак Ема may the may the odds be ever in your favor (y)

Не знам шо че биди со нас глупиве/просечниве шо останавме во државава мајката?

Така барем велат постариве било на фејсбук, било на друго место, дека вакви ко нас останале тука.

Последно уредено:
драга нека се ебат у гз драга колку само сите околу тебе се менјат кога ке осетат дека си успешен дека си подобар од нив колку го менјат располозението кога ке видат дека си успеал нешто да постигнеш во овој ебан зивот макар и минимално одма те гледаат со лјубомора со завист и со самото тоа мислат да ти наштетат
покварен народ драга покварен до срз
место да ти честита да биде срекен поради тоа што сепак цел зивот се знаете си успеал ти нешто, они одма те гледаат попреко ко да си му направил најголемо зло .....покварени створенја драга покварени.....
а кога си доле само те гледат од страна и се ситат ........
расипани створенја расипанииииииииииии.....
а до некаде и јас сум ГЛУП што им давам памет на тие таквите и они да успеат да постигнат нешто.....
али ај не сум на исто ниво со тив глеам како да им помогнам на некои кои скоро никад не ми помогнале него само ми одмогнале ....
затоа од сеа на дистанца од такви подмукли створенја и смо едно здраво иако не заслузуваат ни тоа да им се рече ........
ај биди ми поздравена да не филозофирам многу

Колку сум нервозен и колку негативна енергија имам, па тоа е чудесија. Ми иде 100 000 работи да напраам у моментов...

У пм, све наопаку иде периодов, ко демон да е влезен у мене.

Draga.
I feel fulfild ne znam kako se pisuva fulfilled? Fullfilled? Lol ne mn l ima. Fullfiled. Vaka fulfajld go citam. Kako i da e.
Ispolneto. Ubavo se osekam.
Vcera zavcera prekcera predtojden uzas.
I dobrata rabotà, Blu ne mi staila ban. Hope in humanity restored. Hahahaha
Imam eden kup vakvi ¯\_(ツ)_/¯ lol haahha ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ¯(°_o)/¯(¬_¬)^̮^(^̮^)(⊙ω⊙) how cool iz dat?
I drugo, ima nekoi luge so me sakaat ♥
Drugo, utre oktomvri.
Toa ☺

Драги курвини синови ...

Баш ви фала на "помошта". Требаше само еден број да свртите , за да дозволите обична медицинска потреба. Нека ви е на душа една прекрасна млада жена.

И да , на следните избори имате 50тина гласа помалце.

Поздрав од мојот штаб.

Да неможеш прозор да отвориш да се излуфтира собава.... одма скакулци ќе се напикаат како пензионери во автобус :mad:

Дрга, смачено ми е да се вртам според тоа како му одговара на носот. :unsure: Ако е отпушена левата ноздра, спиј на десна страна. Ако е отпушена десната ноздра, спиј на лева страна. :facepalm: Ееееебате настинката, ебате. :X3:

Tуку ради неа, по дома веќе неколку дена си се шетам нагрната со ќебенце. Татко ми ме праша кога ќе сум излегла на ринг, сум личела на Роки. Сестра ми ме прашува кога ќе сум полетала... :вонзем: Taтко ми после ми вика дека сум ќивала како оноа кученцето, од Том и Џери. Ако, ако. Нека ме зезаат, ќе вииат они. :D Луцкаста си тиии, такав сам и јаа. Зато сам те душо, заволео јаа. :ROFLMAO:

Иначе, за првпат во живот пробав купечки ајвар. :sick: Многу гадно нешто дрга, мнооогу гадно. (n)

Вчера додека се враќав дома заприметив колку продавнички низ населбиве се претворени у штабови ебате.
Порано коа некоја ќе се затвореше одма се отвараше нова ама сеа други времиња дошле изглеа.

Кој ја напраил групава жити се?:pos::pos::pos:
ltC64vx.png

Драга,
да ти ги претставам најголемите мадиња во светов на музиката, Lord Prydz.
Сите музичари треба да се огледаат на него и да му се поклонат, ризикуваше се само публикава да е задоволна (y)
epic30-money-prydz-ama.png

А да и крајниот продукт на ризикувањето

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom