Драга Кајгана

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бејби,
Уште 8 дена и идам дома :D И Бела Ноќ ќе ја пропуштам. За ебани 4 дена. Сите настани ќе се случат пред да дојдам или откако ќе си отидам....
Барам идеи за Ноќ на вештерките зашто кога ќе се вратам ќе имаме само 2 нецели дена. Најдов некои интересни, ама... Сакам да имам перика, по можност машка :cool: Ама ништо што одговара со тоа неможам да најдам. Може ќе ми текне нешто кога нема да имаме веќе време да го составиме...
Алергијата ми ја снема и уште незнам од што беше. Зашто со мене никогаш ништо за ниедна болест не е нормално и по некои правила. Go figure!

си делевме со вујко ми по 30-40 кг компири, онака за трудот и сега кога заврши сезоната, официјално можам со еден збор да си го опишам моето земјоделско резиме а
тоа е :
meh

Драга, потсети ја @BiG_kIsS дека ми има ветено нешто........................
miller-genuine-draft.jpg

Каaaјг вуиич...блер поџект : D

Фторњикаво глуво доба, сфи у кладионице или се у соба haaa Дешаа се припеер фор д пиво и дешафка со иницијали Л.Ш.
Леј касну, другар ми ке ме чека, за њега су полаа саат како пет шес века. E зшто римују?

А прееска си напраи филм дека никој што сам га сретнаја не е висок како мене, или е повисоки или понизак, значи никој.... НИКОЈ

Магарешки дн а има добар фузбал
Апетисани вруќи деј

Драга Кајгана,
Го измислија Фејсбукот и го уништија маалскиот живот.............. простоќи.............. :гомце:

Драга, слушам/загледувам една турска серија, и се дешава овој муабет:

- Ти си бато, а ти си му дада.

Duh. Сунгерот Боб го пишувал сценариото, сигурно. :D

Еее Драга, да ти ебу моју среќу и кладилницу. Спичка си ги загњи паре, интересна ствар. Уплати едно лисче за 500 денара и ми искочива свите освен Билбао кој изгуби од свемогуќи ебени ватрени БАТЕ БОРИСОВ. Па да ти ебу среќу коцкарску, до толко ли сам баксуз да фаќам луди коефиценти како 4,20 а да падам на 1.80. Ептен ми е криво, загњи паре ми бесва :place: Ај тија што ми отидесва, отидесва него ми е проблем што ми отидесва и 100 денара што ги зема од мои за да уплату у банку да зему потврду за редован студент. Е и тија ги нема, срам ме јутре па да тражу паре за едно исто, знам што ќе ме прашав:facepalm:

Да се отвори една тема каде што ќе се пцуе и се ќе може да се отера по ѓаволите, може така поактивна ќе сум на форумов :D
Се фатив денеска како слушам некаде серија и мажов и вика на женава: стави ми ајран. СТАВИ МИ АЈРАН. Малку се грозам од вклучен телевизор во мое присуство, малку се грозам од се што се презентира додека е вклучен па и одозгора слушам како некое дно таму вика да му стават ајран. Е па се гадам од мажи шо се фатени у рацете па и од жени, било тоа на синхронизирана турска серија, дизни цртан филм или не знам више шо, шо ми иде да го фрлам телевизоров. Се надевам дека еден ден ќе се случи тоа и дека моиве дома нема да ми го фрлат лаптопов како би можела да ти се пофалам.
Живци немање.
Епа чао.

Драга,
Пиво е права ствар. И кога ти е убав денот и кога ти е тиња. Тоа што сум требало да учам наместо да го консумирам е најмалку битно.
Потсети ме утре да си пукнам бокс у фаца. Сега остај ме, лабава сум.:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom