Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Супер ми се овие фудбалери на свеЦково кои пред и за време на утакмицата се крстат едно шестдуминајсе пати. У реду е брат! Еве Бог постои и преокупиран е со тоа како да ти помогне да ја збрцаш бубамарата во големиот метален правоаголник.

И мене ми е преку глава од онја фудбалери што се молат на колена пред секоја утакмица.

Баба Рада ќе има своја книга со нејзини приказни,лекови и сл.

Што би се рекло ако сакате лесни лајкови во следниот период исмејувајте се и со книгата и со жената.

(а уз пат направете го и она Форест што го пиша пред некоја страна) (y)

^
нешто најглупо што го иам глеано деновиве

БтВ, драга некогаш мислам дека е најубаво да си сунгерот боб ( овој од форумов ) :unsure:

Драга, да се надоврзам на Змејског, баба Рада купуваше од Зегинот кај Сити Мол додека аптекарките не почнаа да се заебаваат со неа па еден дечко млад праќа сеа да купува за неа.

али проС народ е проС народ.

ДК...здраво :D
си толчиш пиперки малце да налутуваат со тепано сиренце и една векна леб маф прајш...и излегува изненадувањето од фрижидерот ГАЗОЗА ладна камен и така го накреваш шишлако пијаш солзи дури не протеча и на крај го имаш изждригувањето кое прај пердето да се треси:vozbud:

Една од работите што страшно многу ги мразам (а мразам страшно многу работи) се шпони и цигани кои цел живот живеат во Македонија а едвај знаат да бекнат македонски. Општествен канцер. Јас лично би им давал избор. Или ќе научи македонски, или çe si bara azil natfor od maqedonia.

beetlejuice-movie-dead-alec-baldwin.gif

Две години без цигари. Ако некој ги најде, нека ми каже. Сериозно, издржав 2 години.

Неколкуте животињи на Коњаникот Сабја:

Муватори кои секогаш настапуваат во дуо:
DSC01672.JPG
Он ја ебе, она му го пуши...

Неидентификуван светлечки инсект:
Со блицDSC01678.JPG
DSC01681.JPG

без блиц
DSC01682.JPG

#sokurecudovo
DSC01691.JPG
DSC01692.JPG