Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј убав ден денеска надвор пука сонце,арно ама мене нешто ногава ме пука,абе невидена работа на 26,да иам проблеми со грбот,а ова ваљда ишијас ќе да е:facepalm:.Ама не давам да ми се уништи денов,па затоа сеа сум си пуштил климичка собава сум ја напраел ладњача.Сум си се снабдил со пивцигери,сам дома милина,чекам едно другарче и кренуамо,демек фудбал ќе гледамо де:D.Уф шта волим овај режим док сви раде а ја лежим:vozbud:.

Имаш две резервации за на одмор, на 4ти и на 9ти Јули, но таа на 4ти е 50 евра поефтина и ќе си имаш повеќе џепарац за трошење. Вадат соопштение од факс дека јунската сесија ќе се одржи од 23ти Јуни до 4ти Јули. Океј е, само 2 испити ти останаа до дипломирање и треба ептен да си баксуз за да ти се падни некој баш на последниот ден. Се останато ти одговара. Вадат распоред и едниот од испитите се паѓа нормално на 4ти Јули. Контактираш со професорот дали можи да ти излези во пресрет за порано да полагаш и во надеж бидејќи кај него ќе браниш дипломска ќе ти излези во пресрет. Среќа ти излегува во пресрет и одиш да полагаш усно на 23ти Јуни. Учиш деноноќно два дена, ги пропушташ најјаките фудбали досеа шо паднале на светското, одиш на факс и професорот не е дојден. Бараш телефон од администрација, му ѕвониш и ти вика дека е во гужва и „ќе се слушниме покасно“. Во меѓувреме резервацијата за од 9ти Јули е канселирана мислејќи дека е средена и готова работата, а за да ја канселираш таа од 4ти плаќаш пенал еднократна сума од 20тина евра.

Одличен и исполнет ден.

дк... од нигде и никаде дојде шанса да појдам до хрватска еве денес се вратив...навивав со хрватите за хрватска беше убаво а и многу пиво се испи:noze: поздрав до сите од доњи михољац :D

Драга Кајгана,
По онаа изјава на Жељко Јоксимович со која кажа дека концертот кој го направил кај нас бил најголемиoт концерт кој постоел досега кај нас, со што направи да звучи ко да сме народ за греота, а Тоше правеше и кај нас и кај нив 100 пати поголеми, подобри и незаборавни концерти........., јас не би му дозволил уште еднаш да прави концерт кај нас;):)

одам од т`д Дрма на повик да поправам еден бојлер, домаќинката на *.....*сама,тој отишол да копа пченка во Чојлија,
како сум ја здрмал после завршената работа,дури и ручек ми даде,сарма од лозов лист и вели - „Оној мојон за свинска не го бива,само за мотика“

^^
Ај да видиме што мојата ќе спреми, ако спремила пишии значи добра ебачина паднала ( пошто пишии насабајле и навечер само за шваљерот се спремаат кога мужот е 3 смена или у поле на работа ). Ебачина пар екселанс, еве седи си јади си, не сум ја ко тебе друг да ебе јас да му го јадам доручекот со пот спечален.
Остај некоја пишија, колку за иштаф.
ПС: црни Анчо пак си влегол кај сваќа ти у колибата, сарма од лозов лииииииист, оваа мојава не знае ни кошула да здипли не па сарма да витка па и тоа у лозов лист :pos:
Џабе се израдував на тиганици и пишии, легнала вика отвори фрижидерот имаш конзерва риба и сув леб,од пишии ни П нити па мириса на пржено, а море торлак друг пут глеј кај влагаш.

Последно уредено:
Драга, што да ти кажам хронично ненаспан сум....
Од сабајле на посао(радим како црнац у наводници), а после тоа жени али мн жени, црни, жолти, бели, кафеави и драга воопшто не сум бил расист кога се работи за понежниот пол сите ги сакам...замисли!?
ПС. у минус сум...:facepalm:
Не згрешив драга, бест самер ева!!!

Драга...
Сакам да отпатувам некаде, да сменам малце... а и жештините ќе станат неподносливи.

Picture 1654.jpg еве ако те праша некој да знаеш,најтесната зграда во Македонија е тука,или има уште некоја потесна и од оваа ќе дополнат другите членови.

Матурантите гомна да јадат :D ( така се вели, а не стварно :) ). Денеска полагав 4 и пол сати, 3 предмети ИСТОВРЕМЕНО кај еден професор, ама гес уат, трите ги положив :cool:
И после некој ќе речи дека не сум твојот најитенлигентен член овде :P. Абе ајде :icon_mrgr:

И сега сум оддалечен на само еден предмет од Дипломирање :vozbud:
Ме чека долго и феноменално лето, кое се надевам ќе ми биде исполнето со работи кои сакам да ги правам.

Македонките не знаат да одат на штикли а педеранава растура бре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom