Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгче,
шетам низ интернетов и гледам слики од навивачи што си ја бодрат репрезентацијата.
Толку ли сме мизерни ние што покољ се праивме за тимовите кои навиваме и кои немаат никаква допирна точка со нас..?

Драга,
Непланирано се начукав а утре полагам многу важен испит.
Позадината на МРТВ дневникот ме асоцира на Samsung Galaxy 5. И Груевски збори. Ах too much ми е. А да си легнам?

Драга, каква Crappy Bird и остали ретардирани игри... X-Wing is the game. :cool:
Star Wars инспирирана, па и плус си трае епик темата на Darth Vader у позадина... (y)

MirotzW.png

Кукаат дека Жељко го наполнил стадионот а на ФБ го лајкнале Лешоски наместо Петре М. Андреевски.
headache.gif

Сломио сам се због љубави:(

:pos:

Градација

Пример 1:

1. Дебел
2. @Agda Beata
3. @Andrew

Пример 2:

1. @Io Sono Interista
2. @Iceboy
3. @wot

Пример 3:

1. @Донев
2. @Ellen Jenny
3. @dragonsky

П.с Ми викаат зо ошто сум навивал за Босна и Хрватска? Па како и не би!? Да не беа српските твитерџии, како ќе собирав лајкови у драгана кајгана?:sneaky:

:place: душичка пензионерот...
Инаку толку ме настрви форумџичето за Пиво фестот во Прилеп, што сега па до 17 јули само за тоа ќе зборам. И најсреќна ќе сум кога ќе отидам, не знам зошто така бе....

Тишина на работа, мртвила и доаѓа рандом чоек на шалтер и на колешка и вика:
-South Korea следен гол кец

Она: Саудиска Кореа што ќе ја играш?

По неколку секунди урлав од смеење и уште урлам. И утре ќе урлам.

Иначе почнав да глеам Suits и серијата маме ебава. Којзнае колку студентине од правен влагаат у филм додека ја гледаат:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom