Зад (скоро) секој очаен-за-внимание-член стојат уште 4-5 напалени, кои немаат ништо попаметно него ли да му реплицираат на секој негов богат со кре(м)ација пост.
@blue ladybug па што, гарант баба му и дедо му се македонци а он уште не дознал.
јас од сабајле ја напаѓам госпоѓата со папагалот со срцепарателни пораки и фотки....ако има тронка срце ќе го врати. ако не...ќе го наебе. денес е прв ден кога второто папагалче пушти звук, до сега беше во депресија и не свиркаше. само одеше во кафезот на другото
... вечерва... Гана. Има да навиваш. Ти реков, мораш, пошто си кајгана. Go Black Stars! (не, не е расизам, имаат црна ѕвезда на знамето затоа така им е прекарот, јбг)
Чичко Стоилко го урнале бе....леле бе ви ебам све ви ебам бе... ЕВН во барок ќе го правеле гробот барок да ви се стори све ебам бе..... а бе традиција не се создава со градење на статуи бе...традиција се сендвичарите, љубовите што започнале таму, прошетките со децата што се случувале таму, првиот бургер што ќе го изедеш таму, менување на слиички пред сендвичарите...тоа е традиција бе не ебани статуи бе они ли ќе ви дојдат на гроб, леле леле...
Draga, posle nekolku godini eve me pak, samo pod drugo ime...
Bi ti rekla kako nema niso novo ama ima mnogu... Imam prstence na raka od vcera, romanticno izvedeno, neocekuvano, uste nemozam da se priberam... sreka, taga, nekako se mi e izmesano... ama ako, za ubavo samo neka e... A ima uste mnogu drugi novi raboti... ama ajde, si pocnav so toa so e najtaze...
Me vikaat, ti pisuvam podocna draga moja
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.