Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Е Јонче, Јонче. Да беше денес жив, заради една песна ќе те направеа тежок ВМРОвец, платеник на власта, провокатор, нарушител на и онака лошите соседски односи. Саше Аналитико, Геро, онаа курветината од А1 ќе те направеа од гомно подоле.... Па кога ќе размислам од друга страна, ако имаше спротиставени ставови на оваа власт, одма ќе беше на врвот на лустраторите, Јанко, Миленко и Латас од уста немаше да те вадат, и автоматски ти ќе беше крив ако ВМРО не добиеа градоначалник во Свирипичино.

Почивај во Мир, Легендо!!! :place:

Што убаво си ги плеснавме јужниве:X3:

Кајги, да ти препорачам серија, Arrow.

Си ја гледам Arrow и на моменти ми идат чудни мисли, го исклучувам Оливер Квин од приказната и на негово место го додавам Дан Билзериан, да ти кажам и нема многу голема разлика само што во мојов римејк тој нема лак и стрела туку има М16 рафал.

Се молат членот и членката над мене да си изнајмат соба.

јас ли сум единствен овде што не знам што е тоа Пи-Пи,а баш сега ми треба за гласање во кајгана сонг-контест/14,
во мое време се знаеше бре Пи-Пи, се викаше кога снајка или свекрва ќе врлаа на кокошките јачмен или пченка.

Драга,

Пред некое време мајка и на мојата екс цимерка, си прибра не само тоа што донела, ами и тоа што не беше нејзино. Ме остави без ниедна лажица во станот. Ниедна! Да, баш така. Лажиците не беа нејзини, ко демек се смешала. Ок, стисната не само на едно место. Тоа се од тие луѓе што да има должиш некако 10 денари, ќе ти ги бараат, без срам, а некако мистериозно да ти должат 100 денари, тоа не се спомнува и се заборава некако. Имав неколку годишно искуство, па не зборам од ракав. Најлоши се скржавциве, најлоши, нема полош вид од нив!

Денес јас оставив две чаши, зш не сакав да се скршат, па да неам никаква корист од нив. Оставив ножето, вилушка, и уште некои мали ситнурии. Не ми менува мене дали тие ситнурии ќе ги имам дома, или ќе ги немам.

И од ова јас сфатив дека колку и да се трудам, јас во државава, со ваквиве, не можам да успеам никако!

Драга,

Сабина е новиот Драган Вучич.

Еден Господ ќе ви суди.

Sent from my ST21i using Tapatalk

@Scirea А дечково ? Сто посто го платиле од власта еве овде сечи ме ако не е така

edit: А 3 год пред песнава пееше како немало пари...што се случило у меѓувреме ?
h5vui00.jpg

Последно уредено:
Сега овие што се Сингл, ако не фанат женска ( девојка,жена,удовичка,колешка,распуштеница,домаќинка,млада невеста и т.н.)
додека трае ова светсково за по една топка трчање на трева, е нема никад више, подобро нека се пишат во онаа друга група.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom