Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,
пак те унакажаа бе

Има луѓе кои по навика прават две кафиња, а после извесен период сфаќаат дека тој/таа не е тука, дека одамна заминал/ла. Тажно е тоа...
Го видов ова со свои очи. Во моментов посакав да имам магично стапче да и го избришам тоа бедно чувство и солзата која и паѓаше по збрчканото лице. Ја гушнав и молчев...
Нема посурово нешто од живот, нема.
http://www.youtube.com/watch?v=wpg8jBFaj3c

И ај после некој нека каже дека жените не биле лоши возачи. У ЈСП ако вози жена, обавезно се утепувам. :mad: Ете така, сега фино ќе си шетам со модрица на коленово. :tapp:

драга моја,

сакам само да си кажам дека сум неописливо благодарна на дечкото што излезе од кола и истрча да ме повлече назад додека поминував улица на зелено! додека ја си бев во мојот розев свет, за среќа, тој примети дека од другата страна накај мене иде камион со сета брзина! две чоколада изедов и уште сум малку потресена...

Значи, да си нема човек работа со државни службеници од било која институција! Прости, неспособни, полуписмени мајмуни, вечито надркани и намрштени. Као да си поставиле некоја интерна кладба кој ќе биде најдрзок со странките во текот на еден работен ден. Им смета „добро утро„ ако кажеш, им смета прашање ако поставиш, све им смета. Дека мене баш ми е пријатно да ги гледам како со два прста куцаат три реченици цели 15 минути. Мајмуни!

И Чичко Стоилко го срушиле, бе! Создавале историја они...Барок, иновативност и идиотизам.

Драга,
Требаше да праам планови што ќе се прави денес... Среќа ме мрзеше, зашто еве го истура во моментов и само ќе се разочарав дека нема да можам да праам тоа што сум испланирала... Изгледа ќе си седиме дома и ќе гледаме Weeds. Уствари не, турски серии, пошо по дефиниција ако не гледаш фудбал, мора да гледаш турски серии :tapp:
Неможам да му купам на брат ми iPhone :( Нешто немав испланирано ко што треба очигледно и ете поскапо ќе било... Ај еден ден ќе имам доволно пари да му го купам од мои пари :P
Venus Flytrap ми умира :place: Јас изгледа не само што немам „зелен палец“ туку веројатно имам црн. Не е могуче сите растенија да ги убијам значи. Уште алоето да умре и не фаќам да одгледувам цвеќе веќе никад. А баш ми беше интересно :place:

Драга,

Сабајле бев ко претепана, се ме болеше, многу малце спиев, или скоро па ич. А требаше да се кренам до факултет. И овој мрднатиов ми дава нешто портокаловко во чаша, еве ти витаминчиња, ќе те кренат. Си пијам јас, тоа пак пустото и вкусно си беше. После 10 минути почнаа ушите ненормално да ме чешаат/пецкаат, па лицето, па дланките, грбот, нозете, се по ред! И смотаниов да ми лупнал грам креатин. :facepalm:
20 минути бев ко на игли, секое влакно од телото ми беше накострешено. Ма, ќе го убијам!
Али затоа пак, немав проблем да одам пешки до факултет, да се маткам три саати таму и пак саат време да одам назад.
Еее, од грам. Од грам!
Сега се мислам јас што да му подметнам.

Драга...
Да му ебам се женско по список на идиотот кој вози нешто сиво металик и кој успеал на ПРАВИЛНО ПАРКИРАНО ВОЗИЛО на бул. Ленинова во Струмица, пред УЈП, да го набие предното лево крило.
Истиот „поздрав“ и до полицајците кои редовно стојат таму за „прекрасниот“ однос кога културно ги прашав дали можеби виделе нешто, и ги замолив да направат записник, што одбија, под изговор дека тоа не било ништо...

Драга Кајгана,
Викаат ако неможеш против нив, придружи им се.............., но ако е така не сфаќам како ќе летам заедно со мувава во соба :confused:

Драга сум се одвикнал да купувам поклони за женско, еј сум заборавил колку е тешко да одбереш нешто....:facepalm:
Да и се свиѓа
Да ја изнанади
Да е пристојно
Да не го сфати погрешно
Да не биде кич
Да е практично и јузфул...
Да го нема...драга зарем има нешто на светов шо некоја жена го нема!?
WTF Ladies...!!!

^^ Купи и` закачалки за алишта, секад потребни за женско. :icon_lol: Женските не поштуваат ружи и мечиња штом созреат, така да, или тоа или фен за коса/чешел, гел за туширање/млеко за тело, алка/обетки, пенкала/тефтери ... :)

Еве и чадор е корисна работа, постелнина, крема за сунчање, онакво за лежење на плажа, голема опаковка нескафе ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom