Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ,

за клецкање шо праиме ??:cool:

Денес видов на пазар лубеници, а динчиња нема уште, изгорените душички ќе почекаат до Петровден кај да е ќе стасат.

Што боја сум фатил, сите ме прашуваат шо бе беше у грчка пред сезона? Мајкатишо?

Ne sum na 50% utrr pak treba da ucam, civek ne moze da se odnori ko sto treba! :-D
Dobar denov se pogodi :-D
Aj cao :-D

Prva vecer a da sum doma pred 12 poslednava nedela, plus prva vecer i u 12 da sym legnat.

Zavrsi Game of Thrones, a me mrzi da gledam novi serii. Ke gi repriziram.

Како да објасниш дека се каеш, дека некои работи си ги направил и скрил за да можеш да ги поправиш без да дознае личноста(личностите) и да не ги повредиш, а ја усеруваш работата највише што може на цел свет...Правиш се за да не повредиш некого, а накрај личноста(личностите) испаѓаат поповредени одколку првично би биле, ако не си криел....Звучи глупо ама веројатно најдобра изречица е што ќе си посееш, тоа ќе си жнееш...
Не лажете луге, колку и да е во добра цел, немојте...
Кратки и се нозете...

Не сакам дожд, особено не оној што педерски ми ги уништува плановите. Ама секогаш постојат исклучоци ко сега. Си седам со отворен прозор, со музичево во позадина. По-chill атмосфера не може да имам. Па и капкиве како ме успиваат, мх мх. :giggle:
Rain is the perfect lullaby.

Џесика Бадер е германски фотограф која сака да слика осамени дрвја. Нејзиниот бриз на природата го носам со себе на секое патување, каде и да појдам.

Jessica-Bader4.jpg

Jessica-Bader6.jpg

Jessica-Bader7.jpg

Jessica-Bader8.jpg

Jessica-Bader9.jpg

Jessica-Bader10.jpg

Jessica-Bader1.jpg

Jessica-Bader2.jpg

Jessica-Bader3.jpg
Едно исто такво дрво чинам и побегнало од нејзината колекција и ме прогонува на мојот пат. Секој ден. Секој ебен ден. Од работа до дома. Се зјапаме на минување. Не пропуштам прилика да му мафнам. Еднаш дури и со пиво му отидов. Не бев сам. Она поима немаше зо ошто бевме таму. Мислеше дека е само обично пиење под отворено небо. Се идентификувам со него. Го набљудувам неговото постоење сиве овие 6 години колку што сум вратен назад. Колку што е тажна неговата осаменост, истовремено толку оптимистична, полна со надеж, е неговата пркосност да опстои.

Еден од најголемите економисти борци за капитализам, Фридрих Хајек, книгите му ги има бесплатно на неговиот сајт.
Од друга страна, еден од најголемите борци за социјална еднаквост, Мајкл Мур, филмовите му се продаваат по 10 долари на Амазон.

Ебен ти иронија.

Ја дур дипломирам цело здравје ќе ги го истрошам.

Љубофче,
воа е трета вечер по ред како станувам од спиење у 4 саат, и се преместувам во кујната да продолжам да спијам, пошто мачките не ми дават мир у мојата соба, мислам дека после 3 саат им се отвора fight club организацијата и почнува борбата. Не можам више, роб им станав... :sleep::unsure:

Маја, според бојата на растворот, убавиот вкус и симтомите (чешање и пецкање по лице дланки и остало) што ги опиша, Мајмун ти ставил Horse Power, микс од креатини, а убаво те излажал и дека ставил еден грам само, сигурно имало добри 15тина грама ;) Ова чисто да не добијат погрешна слика луѓево дека од грам креатин ќе ги пецка :icon_mrgr:

@AceCaleb , прочепкав и го најдов натрапникот. :D
Една убава, фина црвена кутија на која пишува - Креатин + Бета Аланин. Има и означено за вкусови - orange. Пропишана доза е 10грама пред тренинг. Е сега, јас може не се разбирам ко вас уходените во меркиве и последициве, али со 15 грама ваљда и јас ќе трчав да кренам некој тег, наместо пецкање само да осеќам. :D
Евентуално 3 или 4 најмногу, јас сум нежно створење, се ми делува повеќе од што треба. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom