Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Е значи уште не ја сфатив потребата на новите членови да отвораат тема, што си мислат :pos:

Значи која моќ ја има Вучиќ над простата маса, тоа е неверојатно. Случајно прегеска го фатив на Канал 5 и човекот успеа да ја натера една да имитира ономатопеја од петел за да добие парфем. Секоја чест.

Копкав по youtube како и обично и од кога го изгледав видеово и поракава која ја пренесува маестро Zander сфатив дека уште многу имам за учење во животов.

Драга,
Кога Џоел трола децава и Обама го бараат.:pos:
10153160_740138142686025_148373969_n.png

:cool:

Note to myself: Кога помисли дека е време за промени тоа не значеше на хромот да му стаиш WoW тема
Едит: На девојкиве да им се објасни шо е јагуар, шо леопард а шо тигар

Последно уредено:
Драга...
Сега е веќе април. Месецот кој апсолутно го мразам, иако ми се случиле некои убави работи во минатото токму во април.
Сепак - го мразам!
А, мило ми е што помина март. На професионално поле ужасно тежок ми беше. Приватно - онака... шознам... ништо посебно. Ден да пројде друг да дојде...
И, сега ќе си чекам мај... Убаво ми е во мај... па шо и да е.

Драга,

секој ден донесувам нов заклучок а последни два кои ги донесов се следниве:
-Љубомората е најголема болест.
-Богаташите се најголеми циции.

Фала.Чао.Пријатно.

So da se maskirame?
sadomazo
japonki
nigerki izlezeni od ludnica

Porakava mi bese smesna pola saat :-D
Ja u barokna zena sakam so fustan takov. Kaj ima?

Драга денес Априлилили е па сакав да ти ја споделам најдобрата телевизиска заебанција направена некогаш. Видеото е од ББЦ ,емитувано на 01.04.1957г.
После емитувањето на истото стотици илјади британци се јавиле во редакцијата да прашаат каде можат да го набават растението кое раѓа шпагети. И одговорот на ББЦ бил- земете една шпагета и засадете ја во земја.
:cuc:

Ве молам не ме цитирајте на темава...
Ве замолувам како од мајка родени да не ме цитирате на темава...
Еве ако сака некој нешто да ми каже, нека биде на профил, нека ми пиши ПМ, ќе почнам да го следам и ќе може да ми пишува на профил, само ве молам не ме цитирајте на темава без оглед какви глупости пишувам за да привлечам внимание...
Не ме цитирајте на темава...
Ве молам...

Последно уредено:
Ние сме народ кои сака дочеци. Ги дочекавме кошаркарите, ги дочекавме ракометарите, го дочекавме Кајмаковски, па ги дочекавме Металурзите, па Вардарците...

Стотици години на немоќ, фрустрации, лузерство бликаат низ тие дочеци.

Иако никој од дочеканите ништо не освои, освен Кајмаковски :icon_lol:, ние и понатаму дочекуваме.

Кој чека, ќе дочека.

Ми идат на нерви тоа кумановците. Барем нека пробат српски да пишат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom