Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Знaчи нaјвише шo мрaзaм нa cut е тoa шo требa дa мин-мaксирaш прoтеини у мaл oпсег нa кaлoрии и зaвршувaш сo јaдење нa секoј ден еднo истo.
Мрaзaм ептен.

Бaшкa дaј ми силa дa oстaнaм кoнзистентен срaмoтa више стo пaти пoчнaв дo пoлa и ќе де oткaжaм. Oвoј пaт без дa се стегнaм скрoз немa пaузирaње пa шo сaкa некa е.

Sent from my microwave using Tapatalk

Драга Кајгана,
многу, многу педери има во последно време.
Колку сака нека сум заостаната, јас не можам да ги поднесам педерите и лезбејките!
Од причина, што многу од вас нема да ја сметаат за причина - не е природно.

Денес на училиште дојде една принцеза да ми досадува.
Јас и другарка ми седевме на клупа, а овој доаѓа, застанува, со рака на половината и некој мил, нежен глас вели:
-Добро утро девојчиња, може ли да седнам?
Станавме од клупата, па му реков „седи“.
Овој се натажи.
-Девојчиња, зошто бегате?
-Ќе почне часот веќе.
-Се извинувам.
Си отидовме.

Да напоменам дека позираше како модел за долна облека и најверојатно носеше некој голем градник полн со памук или сунѓер за да личи на женско.
Ау, ја натаживме принцезата. Можеби сакал да си позборува малку за Фатмаѓул со нас. Штета што не гледам Фатмаѓул.

Тргнавме накај другиот крај од училишниот двор и си дозволив да ја парпавам фацава (:facepalm:) и да прокоментирам:
-Педер и пол.

драга, што сеа не договорат да ги пречекат вардар и металург. Многу глуп народ сме, го пречекуваат Даниел Кајмакоски за кого вчера дознаа, а не одат и спремат пречек за вардар и металург. Ц..

Се нафатив да исправам криви дрини со другарка, и тоа плавуша...
Дали сите плавуши се инаетливи? Изгубив нерви со неа...а и не знам зошто се нафатив...се праи ко само таа шоферка да била и ке ми кажува правила :facepalm: До вчера носела пелени и се уште мириса на млеко ке ми кажува таа мене како било...Сите сме глупи само таа паметна.
Бреј.

Basic bitches make me giggle ^^

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
unlucky+fried+kitten+funny.jpg

Лошата страна од овој коњскиов гел (така го крстиле шо да праам) е што по нанесувањево рацете ти студат :ROFLMAO: иначе по тркалото и термосот, овој гел е најдоброто нешто што добило човештвото.

Ми фали @Malcolm van den Сабаховић за вевчанските работи, зафатен е со Покахонтас и месни нарезоци на ФБ :(

Драга, не можам да ја сфатам. Ти и изјавуваш љубов, таа е рамнодушна. И ти вели биди среќен со таа што ја сакаш. Не знам дали треба да и цртам. Зашто кога имаме исти чувства еден спрема друг... Батали.
После 9 дена одмор денес на работа. Сите мускули на нозете ме болат. Разочаран од се, ќе си пуштам Family Guy некоја епизода, и ќе имам полова болест за се друго.

Последно уредено:
Кајганоу те молам кажи ми дека ти текнува на Македонската верзија на Џекес наречена "Фати го малиот" со Гоце Тодоровски како натарот. Ти текнува ? А ?

Teкна ми кој фраер сам бија у седмо : D
Текна ми и дека ск и сс двојку би проваѓаја у школу, у трето : ) Само да сам мал. Некоја Петар Пан болест да не е? : )

Где си Кеј
И ск ти ми се избацуеш, еве на кеј : )

И сфе се двоуму да ти кажу, дали некад да напишу тамо у тему за др... турбирање, дека иам другара кој фршти од малецак,зависан е и филмови се снимаф за њега, например сс Скарлет
Он е заљубен у тој пред сфе, па тк у женски род : D Мноо га дупимо затој, можда не е ни нешто истина. Ама филована истина е мноо смешна : ) Oлимписки првак, сфи седам дисциплине : )
Ја ти веќ напиша, ама тамо би било пообемно, ај некад или никад, живео Хамлет, а Марфи е педер

Drugarke Kajganke , ako cekav kafe od slatka plavusha , do sea nema da znaev so e kafe ne pa da piam od nea svareno... tuku ubavo mi e so barem ljubov mi pruzi i si se sakame :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom