Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга имаш овде свашта! Значи лудило депресивци ..и не ме чуди што најпосетена ти е самоубиство темата..Значи овде ти се крш луѓево наркомани џанаци кретени ..хаос..Но морам да признаам да ретко кој е саглам овде се глеа од 100 километри..Боже какви кретени држиш овде тоа е чудо..Ај сеа да ти кажам нешто лично мада ме читаат сите мањаци овде..Значи пресреќна сум и незнам зашто али ќе пукнам од срека ..е така ! Уствари знам зашто али себична сум да кажам :D јебига не се сите тајни за кажување...:pipi: А они нека пукнат со иглите фолиите и џоинтите.... Битна сум јас ..и кој друг? Никој драга..

Драга, зошто не се вразумувам да седнам и да учам, а да не паѓам во депресии за учење? Еве веќе 2 недели како ме тепа депресија за учењето, а слабо учам, па и ко за ургија, во периодот кога најмногу ми треба да се опуштам, за секс абер да се немало :)

Во живот ме одржуваат Црвените од Енфилд, си газат дечките.

I WAS HEEEREEEE I LIVED I LOVED
I WAS HEREEE I DID IVE DONE
EVERY*VISOKO*THING THAT I WANTED AND IT WAS MIRE THAN I EVER COUL BE
I WILL LEAVE MY MARK SO EVERYONEWILL KNOW
i was here...
cel den ova mu pee.
Cel. i toa ne bijonse nego nekoja random so ja gleav n yt cover kako prai.
Kegnav.
Bye.

Драга,
Знаеш што ми текна? Миднајт ќе биде затворен кога ќе дојдам. За тоа ми е највеќе жал. Не е фер.
Да ургираш таму во натпреварите за фотографија, да стаат некоја поопшта тема. Никако неможам да се приклучам. :(
Детево е најјако. He made my day :love:

Драга Кајгана,
Ми недостига минатото лето ....... летото 2013 ..... беше едно прекрасно поминато време кое ќе го памтам :)

Драга тешко је кад се сељак оципели . :facepalm: А се повеќе и повеќе налетувам на такви низ градов, што е најтрагично се повеќе карактерни особини на покондурен сељак забележувам и кај луѓе родени во Скопје . Што значи може и во град да си роден ама пак да имаш сељачки особини .

900 денари за теретана дава, му реков дека будала е сите вежби се прават со еден еднорачен тег, ништо друго не треба, воља желба и да си удрен во глава малку, или малку повеќе :icon_lol:.

С. вика да се собериме сите ние живи низ градов што сме да сме се виделе кој кај и зошто е да не е :icon_lol:. А овај будалиот успеа да се скара со тој до него шо беше, ккао успеа јас си мислев се знаат и си прават пријателски разговор...

Килопиол вранец пија кога отидов таму лицето црвено му беше ми чинеше крввта на лице му излезе. Страшна работа.

Аматери насекаде. Препознаваат ПР потези во суптилни пораки. А тоа сценаристите сакале само да кажат, дека ако некој реши да те убие, а притоа тврди дека така ти го спасува интегритетот, најдобро прво да те има и ебено.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom