Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги,
Не знам по кој пат комшиите реновираат а што е најтрагично не ни живеат тука, ама навистина не се поднесува ова лупање, чукање :mad:
Човек не може ни дома на раат да си одмори ни асолно да се наспие.:(

Драга ми требаше вакво спиење после толку не спиење, заслужив. Другарка ми е лута зш не идев на факс ваљда ме чекала да ја соберам од дома, пишала 10 пораки али ја кома центар, ми е страв да се јавам сеа ќе урла, а мене ушиве ми се осетливи.
Нечу априлили глуп ден е, продавачкава у маалскава продавница ко ѓаол се напраила, срце ми застана коа се појави од зад рафтови, а уствари коа ја прашав рече дека е бубамара.

ПС. Драга не ја сфаќам поентата на селфи...:вонзем:
IMG_148922876119068.jpeg

Значи секој пат...:pos:

Мојот пингвин денес бил да гледа приредба на поголеми деца во градинката и отишол на бината си застанал до нив и плачел да игра. :pos:
Успеал да ја уништи приредбата. :LOL:

Кајги

И додека денес, сите се расположени, насмеани, и уживаат во овој ден, јас сум тотално нерасположен. Се си има свое "Зошто", но сепак нема да го откривам.... неможеш да ме обвинуваш Кајги, сепак идат такви денови, кога несакаш уста да отвориш и само ќутиш и лежиш во кревет...

Меххххх... :place:

Ќе заспие човек еднаш во сто години и децава од комшии си играат: Ај да лупаме така јако да мисли батко Moody дека земјотрес стресе. Уште ми се тресат раце у пм.

Каков маж е тоа се прашувам, кога се јавува во Среќни коцки како тетка некоја и чека Вучич да му даде пити бурек и скапано детско столче од 100 ден...Да ти се плукнам во машкоста на таквите т.н 'мажи' ...

И дур сите се фалат, јас да си се пожалам
Денес ми лупна социологија тројка, јас ја чекам да ми каже априлили, ама не ми кажа :(
И учам ко коњ да поправам 4 оценки, еве денес 2 саати сум седнал да учам тоа ми се нема случено од кога Тито беше бравар

ДК..

.. играм кантер, симињам The Walking Dead епизодите што не ги изгледав од новата сезона, а со слушалици поврзани за тв-то слушам DM Sat. МОЖЕ ЛИ БОЉЕ ?!

Може :unsure:

Едит: Цеца - Громе Мој! Ајдеееее !!!

Кеј,

Имам една идеја, се надевам членовите со добар вкус за музика, како @Hank Moody, @CafeDelMar, @Васил МКД, @Forrest Gump, @turvior, @Anne., @Andrew и многу други, ќе ја прифатат.
Дајте бе @RickyLFC9 да го земете по дома на една недела и да му пуштате 24/7 квалитетна музика? Може и теоретски часови да вметнеме, да не биде само на преслушување. Штета, детево со турбо фолков, не знае колкава штета си причинува во животот.
Јас ќе го возам Рики до вашите домови. Се само за да го подобриме неговиот музички вкус.

Ништо лично Рики, не е до тебе, ти си ми срцка од дете. До турбо фолкот е. Види ми го потписот.

Последно уредено:
Драга...

... попрво би се полил со бензин и би запалил цигара, отколку да дозволам @turvior да ме учи за музика.

А со @Forrest Gump може, тој секако повеќе од мене прифаќа него ја од него :D

П.с: Видете ми го потписот ;)

Драга, ден пред да ми дојде во последно време чувствувам одвратна мачнина, како да ќе повратам во секој момент а не можам. Многу ми е пропаднат денот, значи океј е и стомак да боли и кичма и нозе и се ама мачнината кога ќе дојде :S И зошто медицински докажано е дека полесно да е си повратиш отколку да пиеш чаеви од камилици се трудам еве денес цел ден да повратам, мешав јадење дури, пак ништо.

Еве пред малце еден твој член ми го прати линков на ФБ http://vistina.mk/2014/04/01/najpos...rgeni-se-posheguvaa-za-svojot-luboven-status/ и мислам дека имам напредок, конечно ќе ми олесни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom