Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано, знаеш како е кога како деца игравме Супер Марио и на 1-1 левел ќе изгубиш живот и се нервираш па почнуваш отпочеток...така некако се осеќам и јас, само што не можам да си го ресетирам животов...можда е време да почнам да верувам во реинкарнација...друга варијанта е Војо Ушевски после перпетуум мобилето, да креира и временска машина да се вратам назад и да си ги опраам грешките.

Колку сакам да ја викнам Closer од KOL во моментов, не знаеш, се скубам тука!
Не треба по две реченици у темава демек :D
Продавам Голф Дизел.

Драга,
После 5 сезони, серијата што ја гледав заврши многу тапа. Не дека сакав хепи ендинг, пошо е многу нереалистично, ама очекував... друг крај. Ако поентата е тоа што мислам дека е, глупава е. А супер серија. Исто како и L Word, мораа да го уништат крајот баш. :place:
Баба ми сака да ми плати карта. Сумљива ми е. :cautious:
Ова кафево што го пиеме од сабајле не е доволно јако. А после 2/3 решив да не пијам кафе зашто можно е од тоа да ме боли глава. И уствари у минус сум. Ама ај да го довршиме ова. После ќе се трујам со јакото. :coffee:
Читав кинески хороскоп пред некој ден. Тоа кинезите ги бива за хороскоп мајката. На овој нашиов ништо не му верувам. Ениуеј, дознав дека уствари не сум на татко ми таква, туку таков ми е знакот :cenzura:. Али битно оваа година е моја година :cool: Дали тоа значи дека ќе добијам на лото? :vozbud: Дај боже :cuc: Може треба повеќе да играм....
Ај идам да мирисам на кокос :love:

Си дојдов ко човек во 8 дома си реков сеа до 4 саат сабајле ќе учам све ќе научам, и точно си го исполнив делот до 4 си останав поштено, уште книга да чепнев добро ќе беше... Повеќе среќа другпат :(

Драга,

Скапирав дека по трите ужасни јануарчиња низ триве последни години што поминаа, овој од оваа година беше за среќа, изненадувачки добар. Одличен.
Па и февруари, па и март, иако глава не знаев во март каде ми е. Али три добри месеци. Не сакам зима и студено време. Штом овие поминале добро, сум цутела јас ваљда.

Април иде на ред. Да продолжи низава, би било супер.

Д.К

1978669_1650749964972901_406292459_n.jpg

Драга,
Умирам умирам умирам од желба да ти се пофалам. Ама што да правам таков е денот, и да кажам сите ќе мислат дека се шегувам.
Да ми кажеше некој лани ова време дека ова ќе се случи толку скоро, немаше да му поверувам.
Уште не можам ни јас да поверувам.
И кажав јас уште во декември дека 2014 ќе биде среќна година.
Ае поздрав, одам да учам географија. :icon_mrgr:
ЏинЏерка

Драга Босиљка
Многу сум среќен при бидејќи зато шо денес е Априлилили

Неверојатно. Ако Вардар игра на 27-ми април, тогаш стварно ќе скренам од нервоза. Па дали е можно за секој можен спектакл у државава (дешаванки кои се стварно ретки) јас да не сум во државава? Мислам сериозно, па дај аман веќе... И тогаш гарант ќе поминат и сите ќе слават, а јас ќе седам на мобилен и чекам информации и после ќе гледам слики и видеа и ќе ги слушам другите како раскажуваат. А јас еднаш да доживеев позитивна енергија и славење?:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Иначе почна април, почна мојот месец, најубавите работи и нешта се во април, а секогаш кога е април јас сум окезена и среќна. Ми се допаѓа тоа!:pipi:
И покрај тоа што изгледа почнувам да настинувам, си го гледам времето и си се смешкам. Убаво ми е на душава, знам дека е април!

Друго нема што да кажам, све е кажано...

LOL загледав еден филм на скајнет онака лабаво дури јадев, пуштија реклами и после рекламите си продолжија со друг филм од средина некаде. :pos:
И така немав гледано филм на тв од памтивек, сеа се потсетив зошто било тоа така.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom