Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Само да ти кажам какви „вошки“членови трпиш во својте пазуви.
Еден член денес ми пишува во темата за ПАТИШТАТА еве го цитирам,
„Што к.р ме боли за тоа кај си возел или кај и т.н.“
оваа не е од мене,ова е од него ама и од многу други како него-тоа не сум го јас до сега пишал.Ама сега ќе го пишам чим ним им дозволуваш така,па може и јас да си кажам.
„ што к.р ме боли таму за некој ја си серија а или б,или за некој си Ми...или Ре...или Ба...
јас никогаш таму не сум отворил и не ме тоа интересира и не читам таму и не им одговарам на тие членови што таму пишуваат и што сакат нека си пишуваат“
„што к.р ме боли,дали било офсајд,дали оној не свирнал пенал или оној не вреди 3 мил“
Ај кажи и ти дали си ме прочитал таму овие 2 години да ТУПАМ,па тогаш што тие тупат,во овие теми оваму што мора да ги отвараат или пак читаат.
А еден твој член во темана за КРСТОТ дури вели,дали ќе бидам жив за отварањето, многу го болело к.р за мене, а друг па вели немој вечерва не се самоубивај те молам.
И ме стави у мисла членот сега што да правам. Да барам ли јаже.
И не им ги бриши постовите можеби ќе требат за доказ на судот.

Надвор од прописите ,но ова е мое (секако може за севте да не препишувам)
Тормозењето од некои членови продолжува а јас за инат продолжувам да живеам.
Пред малку добро познат во темата Практични совети вели:
Ај скини конци што побрзо.......“
и ова се уште го дозволуваш и да знаеш од инат и не цркнувам,ќе пишувам.

од утре нема веќе спиење после аларм , нема веќе досадна секунда ( не пак саати) . Доста беше . Нека почне борбата !

"Мајн кампф" - од утре па надаље .

Решив да пробам да воведам измени малку во исхраната, сурово веганско растително зачинето, какаото несварено со вода без шеќер млеко јасна ти е сликата :icon_lol:?

И чувството е моќно, не се откажувам од сирењето и месото, ама за прочистување како противтежа свежите и сушени овошја зеленчуци зачини и туршија се бомба :icon_lol:.

Д,

толку од биднување стабилен, а што понатака, незнам.
Ќе видиме деновиве, ако не, одјава од се - со осмех.
Па, до подобри времиња. Жими никот.

Настинав Кајги. Знаев уште во петокот дека седењето надвор во 4 сабајле без палто нема да ми донесе ништо добро. Ама ако ми е, памет за друг пат. А битно и добро си поминав.
Иначе изгледа конечно ќе се случи долго договараното кафе со една драга особа со која не сме се виделе речиси 2 години. Не дека сме далеку, не дека не сме имале време, туку едноставно од немарност. Се случува и тоа. Ај денес, ај утре, и со тек на време преоѓа во навика да се одложува. Само нека не ме држи настинкава до тогаш. Ма да, и на смртна постела да сум, мислам дека би собрала сили за да си го одржам ветувањето.

Ииии ова сум јас кога вагата ми покажува 2 кила помалку :)
koga-ke-oslabnes-dve-kila.gif

Среќа :D

Драга Кајгана,

Отсекогаш сум се прашувал... Зошто мене ми се нема случено кога сум на само со привлечна личност од спротивниот пол одненадеж да засвири ова? Знаеш дека немам бистар поглед, а не па бистра глава. Ми треба малку помош.

Draga namesto da si odam od rabota doma da spijam ja moram da odam po rezultati znaci jas se nadevam oti barem ke uspejam 4 sata da spijam... ne e fer be ovaa :(

im zaviduvam na site koi spijat sea... :(

Draga namesto da si odam od rabota doma da spijam ja moram da odam po rezultati znaci jas se nadevam oti barem ke uspejam 4 sata da spijam... ne e fer be ovaa :(

im zaviduvam na site koi spijat sea... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom