Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дк,

Ехх, што убаво ми почна денот со полиција на врата.
Абе тоа е кога имаш ненормални комшии, од оние кои пијат а неможат ...се прават мажишта а не се.
И после тоа го изнесуваат тоа сељачкото од нив.
Кршат, урлаат ...и сега ваквите како мене ќе си го однесат изгледа.

To be continued ...

Кајгано
Од миљон теме по тфои фиоке, они се собрале до сто иљаде да изброиф : ) Ej само оној превртено смајли ти е јако, други су ти шарена тапа од ефтин сок, социјалка
Дискутираф ми се некои глупости сс исперени мозоци
Сфак исперен мозак е заебано нешто, али кд е исперен сс крстену воду, е тк ни се води ни се тера
Ни се води, ни се водопади

Коцка кд ке дојде ке си ги местимо папагали, ке праимо нинфа бизнис, ке шиткамо литл фри брдз, ке летиф пердуви, ке ширимо жуто црну љубаф

Дгејм

Сите го сакаме снегот и трчиме по него,ама на некои места се крие мраз,зад толку убавина мора да има нешо лошо.
Е го нацапав мразот и ја скапав главата....:mad:

Драга ...

Солун, сонце, љубовта ... а тука и без сонце и без љубовта. Тапа работа :(

решив за мовембар да растам брк, ама да ти ебам името мислев дека мов требало да биде а не мустаќи....
oh well
ти посветувам песна онака за чилање :)

Треба опција save changes у животов.

Дознав толку убава вест, што срцево ми е ко навиен часовник. Ќе експлодира од убаини и ќе се десат конфети низ цел град. Море, низ цел свет. Само да е се’ како што треба!
Ах.

Машината врти, јас имам дузина обврски денес, а ништо не ми се прави. Не ми се оди до библиотека (замисли!?), ме мрзи да носам чудесии што треба да се принтаат, да местам кревети, да го процедам гравот, да исчистам под биро, да купам млеко и да си ги ишишам шишките. Да договорам кога/каде промоција. Ко медуза сум што се влечка на работ на океанот. Со кафеави чевли, што и тежат. Дузина работи. Медузина работи.
emoticon-0175-drunk.gif

Ајде сега стани и оди направи сево ова. :confused:
Café de Paris во позадина, и шашава фризура. Огледалце? Не благодарам, ќе си бидам ваква смотана цел ден.
Вчера бев на работа како неприсутна. Кај се видело втора смена во недела? Кога сите се бањаат и мачкаат со крем? Па во наплив на тага, изедов борсето со џем, грисинки, мала пастрмајлија и надеж дека човештвото кога тогаш ќе покаже послушност.
Од денес, пак режим, пеш по светот и гушкање со тетка ми што ни доаѓа на гости.

Па не е фер животот, нели, ама си го тераш. Што не е фер? Што сакам пак да китам елка цела потопена во еуфорија, да купувам лампиони и жижици. А во себе мислата ми е - Уф, само дојди си!
Ќе учествувам како помагач во неколку детски претстави на куклен театар неделава. Се надевам дека ќе бидам од корист. Во меѓувреме, ги однесовме креветите на стегање, поправка и премачкување, па сега со сестра ми спиеме како бегалци, со душеците на под. Мене ми е супер вакво спиење бре! По фенг шуи, поблиску си до земјата, до дрвениот паркет, да не речам. Удобно. Малку криви соништа имав, бегав низ шума, ми кидна воз, правев некој перформанс во сон со Марко и вриштевме гледајќи се во огледала, со онаков тажен концепт... Не знам што ми е, ама веројатно вријам како компот.
Ми треба израз, ми треба излез. Ми требаш Ти. Да им даваме нови имиња на ѕвездите, седнати на некој рид, со пијани погледи и заматени илузии.
Ми треба снег, и јас и ти во тишина да си шетаме низ Дебармаало со чајче во термос. Обични нешта, животе. Љубов.

М.

Драга,
и додека некој у моментов си пие кафе, јаде бурекче или се фали по фб колку си го сака дечкото, јас си јадам гумени бонбони и си мислам како ќе се спремам за 15 секунди. Да, точно 15 секунди, ни помалку, ни повеќе.
Мразам што никој нејќе да иде на опера или балет. (n)
Сосема неповрзано - Знаеш дека на Коце омилена песна му била „Круг“ од ЕКВ, особено стиховите: „Овај круг сам смислио, овај круг сам створио...“
Уживај!

Го знаеш онај поимот кај шо се ебаваат желките :icon_lol:? И оди чук чук чук, ми вика шо чука така од кај да знам јас е така се баваат желките. А овај ко онај нашиот завршил ликовен факултет и се врати дома в село и ги запалил копите со сено да ги слика со темперни бои :icon_lol:, ајде пожарни цело село да гаси итн...

Драга ја слушнав песнава на радио и ми текна на тебе

Утре драга ја полнам 26ката ,не се чуствувам за 26 поише ко 19 али тоа е тоа,си раснат деца

Драга К,

Еве ме повторно бев отсутен поточно бев на крштевка и знаеш што? на оние некогаш на кои им бев на мекици сега станеле ехеее над мене :D големи бреј како растат децава ко лубеници што би рекле постариве. А меѓу нив и мојот внук нека расне голем а и среќен нека му е 1 роденден. А вујче он многу го сака :love: Битно драга к вчера прекрасно изгледав облечено стокмено за мераци а и да имаше одлична забава. И така денеска ќе те дружам доста е така да си знаеш :pipi:

Picture 979.jpg.Picture 980.jpg.Picture 981.jpg ако вечерва има земјотрес,со епицентар во Ново Лисиче и 3,4 степени по Рихтер,не се плашете,
тоа е поради судар во ......, а да ви текнува,па глеј ама ручек сум направил, до тоа е ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom