Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Еј ми се свиѓа заладувањево, го обожавам ветеров, уште сега еден дожд да падне и ќе бидам многу среќна! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

имам куп идеи кои ги споделив со нив и многу им се допаднаа. Пошто зашто сум била ваква, таква, онаква им средив едно буџетче и сега коваат нов план што ќе прават
јесте да, ме бива за кршење филм. Знам дека им е ќеиф, ама не е време за непотребни трошоци. Вчера капнав додека им направив едно пописче набрзинка што треба, како треба, а тие кутрите идеа како мали кученца по мене и додаваа работи, за поголем избор
. Ууууууууф колку убаво си поминувам! Туку ми се јаде нешто блачко, не `ко онаа вчера што ја утнав (у пм саде тесто испадна, многу е убава, ама не сакам такви, плус мн. габаритна испадна ма...
), сакам нешто убаво, ама не знам што убаво блачко ми се јаде. Ме мрзи да палам кола да идам до слаткарница, да видам што можат да ми понудат, а само на 5 мин. со кола ми е Канела, у п.м. колку сум мрза денес, ама нема да биде вака уште долго. Денес имам фул распоред, ако се биде по план ќе капне убава паричка до утре, ако не ќе чекам до петок. Значи ќе биде супер во двете варијанти. Најслатко е што не мора да мрднам од дома, а да си земам парички, најслатко е вака. Епа, сум си правела што ќе ми текне после, па ќе си правам. Ретко на кој му успева ваков бизнис.
кога сум била мала сум бил многу немирна. Многу сум сакала во „Наше дете“ да ги кинам етикетите, ама само во таа продавница. Најдовме во една кесичка куууууууууууууууп етикети
Хееееј најдовме и едно ливче на кое сестра ми и` пишала на мајка ми: Мамо, дај и пари за два сладоледи (ама прашај ја од кој сладолед сака за да не се мисли таму)
На друго ливче пишала: мамо изеде цело пакетче кики карамели, не и давај мастики! Лелееее од секогаш се грижела за мене. Јас сум многу чувано дете! Имам прекрасни родители, роднините исто така ме сакале и ме чувале, ама сестра ми... ееех таа живеела за мене. Најдов и една нејзина маичка со која сум спиела кога не била дома. Мајка ми ми кажуваше колку сум ја сакала таа маичка, а татко ми `ко и по обичај ми пукаше сеир.
Колку време не сме се виделе,ама еве пак се сретнавме.Вечерва ќе биде забавно,не викам не.Импресии во доцните часови,ај сеа идам да те разлистам малце.