Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Се вратив.
Заебан беше целиот мој одмор,се без време и на брзина.
Се читаме.

Д.
какво џипче сум видел :vozbud: лудница
за некоја година мора да земам такво

Драгич
извини немам на кого па на тебе! Дали се они тоа нормални? Само ми измислуваат некои глупи правила што ни самите не знаат како да ги спреведат! и после ке имало гужва! нема бе гужва да има, лудница ке е! Само нешто гледаат да сменат, а ни сами не се способни за тоа.:zid:

Нема поздрав.

Драга Кајгана, пичка им матер ќорава на ЕСМ-ЕВН. Ќе морам да купам UPS за да не ми рикне компјутерот, и тоа одма. Имав план да купам нов печатач, ама ќе мора првин UPS па после ова. Добра работа од ова лошово е што правев скара додека немаше струја. И нормално испадна ептен вкусна скара.

Патем некои кајганџии на последната собиранка ме прашаа во која насока ми е музичкиот вкус во последно време. Изненадувачки, ама Sugababes ми се фаворит денес :)

п.с. Се повеќе ја сакам Деана Николовска, се повеќе личи на една од моите омилени глумици Jessica Drake.

п.п.с. Најтопла препорака за SALT новото филмче на Калеш Анѓа Џоли. 90 минути нон стоп акција.

Кеј Кеј

Полека но сигурно - ПМС си ја зема работата у свои раце..
Така шо мора да ги пречекам негативните емоции што ми се ствараат од најситните ствари, сузите кои сами си доаѓаат како глупави некои и кенкање на велико -.- и нервози за сеееееееееееи сешто...зш да не...
А на сета мака, имам 3 испита 3 дена по ред.
А као ме мрзи да учам, абе чудо едно, цел ден безделничам ко деген некој..
А времево шубаво е, само надвор да си седиш и да си кулираш...
А вечер да лежиш на трева полу пијана и да глеаш ѕвезди...
А...уше една реченица да започнам со „А“ хехе....
Патем ми се иде на факултет, ама онака, чисто ради промена на случувања, ми фали да сум зафатена по цели денови...
Ај сиктер сеа дур не си ме нанервирала зашо си волку жута

Драга Земјо

Оти држиш во живот дегени како Јофе?
Зар само јас приметувам дека воопшто не е смешен и дека сарказмот му е еурокрем?
Вратете ги шпанските серии назад.

ДК, мор,

Знаеш шо?
Прееска гледал сум го некојси јОФЕ. На А1, мор :pos:
Сакале да го праат смешен, а испаднал ГЛУП. Жалосно, па и кошули валка пред рефлектори. :kesa:

п.с. го спомна некој и погоре, а то знајш шо значи? Дека не сум единствениот шо ја сфатил поентата.
п.п.с. свршив на учењето.
п.п.п.с. се селам наскоро, пак.

К. Ај да почнам од почеток:
ООООО ЈЕБО ТЕЕЕ!!!
Што ли барав да прочитам погоре за Јофета, па ај што прочитав туку мора и по дома да го пуштат демек ќе го гледаат Хорхе па поред него и овој удрениов со мокра чорапа да го видам. Крај! 0мразата према А1 ми е 102.3%. :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Знаеш Кајгано кога ќе ти се даде задача да се погрижиш за новиот изглед на нешто со што ќе се направи промена и освежување? Знаеш...
А знаеш ли кога после толку работа ќе ти речат, па ова поубаво овде, она поубаво онде и на крај ќе вратат се на местото на кое што биле работите порано? Е тоа не знаеш...
Ама затоа јас константно си го искусувам тоа. Се бара иновативност и креативност од тебе за на крај да ти бидат побиени со носталгијата на стариот редослед.

И после зошто сум мрза и ништо не работам... Ете зошто.

Ајт

Драга Кајгана

Излегов вчера во 3 поручек, си дојдов пред 2 часа.Нон-стоп бев на нога, не сум спиел ич, и плус денеска ме отепа сонцето и морските бранови од по 1 метар.
Не сум толку изморен ама одам да спијам, да ги наполнам батериите за утре, бидеќи ме чекаат трчканици на фак.

Драга
Немам нерви и здравје да толерирам некои луѓе!!! Тоа шо претераа, претераа.
Туку да ти се пофалам за два дена ќе ојме на училиште и годинава трипати неделно ќе имам физика, хемија и биологија, кои ''убајни''.

Кара миа...
Имам многу за кукање, ама нема да ти кукам.

:salut:

Знајш колку аватари сменах?
Двајсеипет.
Не те дупам, жити мајка!
Да ме фати Смениаватарис сместикус, и морам да се борам.
Знам дека можам.
Пак пишувам секоја реченица у посебен ред. Идиот.
C-c-c combo breaker!
Сакам да легнам а нејкам да спијам
Утре ме чекаат тон обврски.
Абе тон ипол.
Тон ипол и 34 кила и 264 грама нелупени семки.
е така
макати

Драга кајгана.
Кулирам во piano bar. слушам музика и се занимавам.. се надевам дека нема да ме избркаат.. пошо по Грчко е 2.23 ..
Уше малку ке ми прекине батеријата.. =(..
Не ми се спие и да ти кажам право ме изедоа комарци, денес имаше по 6 метра бранови.. и беше кул.
Поздрав

Драга Шенка,
Го обожавам бе! :pipi:И што можам тука да направам?
Животот нов ми станува, вербата е најголем антибиотик, антисептик и антифриз! :)
Гледавме еден документарец и сфативме дека треба да и` мантраме на водата пред секое пиење и да се молиме да не и` се разнишаат решетките од структурната формула.

Сите ги сакам Шенка! Бог е прекрасен!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom