Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга....
Прво да ти кажам дека многу ми недостига една личност. Ми недостига дел од мене. Ама ајде уште малку има.
Второ да ти кажам дека мразам телевизори. Уствари не телевизори, туку телевизиски програми.
Мислам кога ќе имам мој дом нема да приклучувам никакви кабелски и сателитски. Само едно домашно кино и некое програмче да го симнува секој нов излезен филм. Е тоа е живот за мене.
Сите ги построив. Цимериве се под режим, не смее да се пушти турска серија на телевизор зашо и тие и телевизорот ќе летаат од шести спрат. :свиркам:

А дома влегувам....и почнувам нешо да им зборам. Не ни ме забележуваат со торби во рака...туку ми велат...ејјј ќутии ќути за во следната епизода даваат. :sick: Мислаааааам....здраво прво се вика. Како невидлива да сум :rolleyes: затоа, и нив им сменив програма....нека ги гледаат репризите додека спијам. Ако слушнам уште еднаш од тие синхронизираните...се селам у Бардовци. Позабавно е сигурно :D

Друго....шо да ти кажам драга. Цела недела у Скопје трчам, режим на исхрана водам. И си дојдов дома....за да се најадам како стока.
Толку беше од мојава работа...туку и ја си дојдов со бесплатен превоз :X3:, ама шшшшттт....неважечко ливче ќе пуштам. Не кажувај на никој :sleep:

Последно уредено:
Draga Kaygana,

Oh how the tables have turned.. :( @Io Sono Interista za dezerterite...

18uqiT2.png

@Божино читај титле. ,)

Драга Кајгана,
Во моментов се што ми треба е една куќичка некаде на планина каде ќе седам на тарасата, ќе пијам ладно чајче, ќе ги гледам ѕвездите и месечината...... едноставно да го пуштам мозоков на пасење:)

Значи многу се нервирам. Новото “Не се нервирај“ или “Не се секирај, ќе помине“ е “Направи муабет“. Се научиле луѓево, направи муабет, па направи муабет. НЕ САКАМ ДА ПРАВАМ МУАБЕТ БЕ! За секој проблем, што и да е, главниот совет е “Направи муабет“. Има проблеми во животот кои не се решаваат со муабет. Има работи за кои можеш да “правиш муабет“ и никогаш да не ги решиш и секогаш да лебдат во воздух. Има некои работи за кои не сакам да правам муабет, пошто нема смисла. И што ако направам муабет? Демек ќе се среди нешто... Како па да не. Жими мајка. Муабети од филмовите и сериите и таму главен муабет е: Направи муабет. Морало за све да се прави муабет. Џабе се сите зборови на планетава Земја, џабе се сите муабети. Сега ок, има исклучоци. Ама исклучоците не ги прават правилата.
Не сакам да правам муабет, џабе е да правам муабет.

Дефинитивно мојот пост ги урна сите рекорди по користење на зборот муабет. :icon_lol:

Сите вие што носите леќи ако при секое вадење на истите дома не им викате на вашите "Извинете ама повеќе не можам да ве гледам со исти очи" пропуштате голема прилика.

Драга,
Вчера убав сончев ден, ние работевме :place: Денес решивме да одмараме, ама затоа утре и задутре, тешко нас. Пробувам да си кажам дека е добро за двајцата. Некој вид на вежба е :D И плус пари носи нели. Тоа треба да го прави полесно, ама воопшто не е.
Утре Лазара. Ми е жал што не сум дома. Секогаш било закон. Плус имав нешто да му дадам на брат ми... Сеа ќе чека до наредна година. Глупава слава, прави да ми фали дома.... :place:
Една добра страна на ова што се` уништија овде, е тоа дека имаме пристап до реката. Денес кучињата си влегоа си се оладија. Мераци. Само да не праат ништо со таа ливадата сега за сега, и може и пикници да се прават :D
Незнам колку знаеш, ама мразам инсекти. Сликава не ми помогна ич. :вонзем: Премногу хорор филмови.....

Драга Кајгана,

Дизни создава чудовишта. У принцип америте сакаат да бидат тинтрани и сакаат да претеруваат со своето драматизирање ако некоја ситница не им е угодена, ама има некои да земеш и да ги фрлиш у логор у Северна Кореја, да копаат јаглен, пичка им мајчина. Уште ако ти се погоди некој натурализиран амер со потекло од Кина... мореее, камшик и сто пати по грб, пичка им мајчина размазена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom