Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Не е веќе во болница, подобро му е, па се надевам дека побрзо ќе се врати во нормала.И дека кошмарите ќе ми престанат. Сериозно малце сум напната дури сум будна, па уште и глупости да сонувам. :(

п.с. Двојни стандарди се кога го правам истото што и Дијаманте, ама никој не се буни. :X3:

Велат соништата не се раскажуваат, али ај.

Вчерашното читање на статуси од Лешоски знаеш со што резултираше? Сонував како бившата го чита поетов и му се воодушевува, додека ја и нејзиниот брат играме плејстејшн кај нив дома. Потсвеста е забегана работа. :cuc:

п.с. сакам @Мачорка да го праша Зоран Крстевски шо значи сонов.

Драга ај помогни ми жити мајка

Иам 6 дена во мк...иам три трудни другарки што не се знаат што значи посебно треба да ги видам. Иам три новороденчиња, иам и фамилија, баба дедо мама тато...па уште и прв пат се дешава да сме сите дома во мк заедно со сестра ми маж и внуците јас маж ми....сакам и да излезам, нели ;) и да поспијам не да станувам пак во 7, да договорам сајт да ми изработат, и гарант заборавам нешто (покрај она фризер, депилација, забар...)
Ако некој го бива за организација, зашто ја не сум тоа...помоооошшшшш!!!

Најкраткиот хорор филм во историјата може да го погледнете над мојот пост, трае само 3:22 минути.
Уште не можам да преболам дека ова е официјална песна за Светското...:place::place::place::place: Сега само да се крстиме во Кока-Кола или Пепси да избацат некоја добра песна во рекламите, барем малце од малце да се намали штетата...:mad:

Инаку песнава...:place::place::place::place: Колку ја сакам човече, само денес до сега ја чув 10 пати.

Денес сум ваква:
tumblr_n3ujy8pOLM1qbjx58o1_500.gif

Нешто сум расположена. Повторно имам проблем со концентрација и енергија, расеана сум максимално, ама барем сум насмеана и весела. И тоа е нешто.:pipi:

Драга,
Доживувам втора пролет во рок од еден месец. Во Скопје дрвјата прецутеа. Овде штотуку расцутеле. Убавини, драга. Убавини.
Дома сум.
Ми се јави мајка ми да ме праша што да купи за јадење. Убаво е кога за промена друг го прави тоа.
Денес не мрдам од дома. Само ќе лежам и ќе уживам. И онака викендов ќе биде напорен.
Само сонце ми фали за да бидам сосема среќна.
Љубов,
ЏинЏер

Многу сум мрзлив денеска, ме мрзи да гледам, ме мрзи да дишам, ме мрзи да мрдам, ме мрзи да ја џвакам мастикава (бубле гуме што би рекле ние мороните скопски пичка ни матер), ме мрзи да го слушам телевизоров што замара до мене, ме мрзи да пиш......

МИ СЕ СПИЕЕЕЕЕЕ!:sleep::sleep::sleep::sleep:

Драга...

... не сум сигурен дали е сарказам или не, ако е сарказам ќе се изботам, али ако не е...

... луѓево неколку поста над мене, @Клипче и @Crazy in Love нека проверат малце пред да пишат. Ниту Питбул е на песната, ниту тоа е песната за Светско...

Фантастика ... видов дека на саем се продава "Дневникот на еден заводник" од Киркегор, се изненадив што воопшто има негова книга и слично, го прашав чичко Гугл, он ме посочи мене:

Untitled.png

:icon_lol:

Отварам ... ова сум го пишала пред 5 години:

........png

Носталгија.

Не ми е јасно зошто кога некој ќе почине му пишуваат на фб профилот. Ај за роденден или друго, ама за ова бе. :tapp: Може се вклучува од небото па ќе стави лајк. :rolleyes:

Драга, уште ова немав видено. Среде април врне снег околу половина час, а во наредниот пола час пука сонце и го топи наеднаш.

И времево не е тоа што беше, на тешки дроги е. o_O

Сите мои врсници ги поставуваат, или ги зацврстуваат темелите на животот, градат кариери, имаат деца...
А јас... Јас сум многу понапред. Одамна поминав низ тоа.
Сега сум во фаза на midlife crisis, почнува да ме фаќа вториот пубертет... :icon_lol:
And the bastards are judging me.
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

CAN focus. Sum izbubala od sabajle 70 stranici haha :-D
Ke mi ostanat li do sreda?
Sreda daleku mi e nekako...
Kuceto stoi na terasa i dreme hahhaahha budala skroz :-D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom