Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Дали старееш кога си легнал во 23:30 во петок навечер? Како и да е може декада поминала од кога не сум го дочекал полноќ и неколку саати потоа.
Пролетта почнала, носов тоа ми го навести неколку дена претходно, сонцето денеска искористено за супер попладне во парк (под сенка), но чудна работа е колку сум станал нељубител на сончевите зраци, затоа поздрав до минатите месеци и недобредојде на алергиските, не се задржувајте предолго.

Драга Кајгана,
Ден после 21Март 2014 со зборови(двајсеипрви март, двеилјадиичетрнајста), еми кае тој метеорот шо сакаше да не акнит да не откостит, да не пеплосат сите да исчезниме ко мочка низ тоалет школка во превод за секош? Чим немат имано коефициент по билтениве низ кладилнициве, уште од старт знаев оту се вршит некоја измама. А мојт и да имат имано, во додатокон, зато прашвам пак ми викат дечко немат додаток. Ама тајно е све бидено, се имат уплаќано и сега ифрит сме го нема нигде метеорот так ги згрешил кординатите и се сметат за одложена со коефициент 1. Шо е битно шо имет праено, знаев дек такво нешто непостојт, а да не стрефеше сите рајат ќе бевме, како бе не не акна? Абе ќе се рајатисаф од овие од банка, сабајлето од рани зори ме будат Господине, кредитот...Господине ве молиме... Ту јзк бе пишман сум шо не не акна, си помислив дека е сон, не бе земвам телефонот отључвам, го дупвам копчево зелена слушалка, гледам некој мистериозен број, стегам опшнс, кал дурејш 6:34 не бе гарант се тие, само тие врта пуста пра, од некој си мистериозни бројој. Кутар јас ете си останав со желбата за инвестиција во Гренланд, за земјиштето шо го зедов, туку чекај бе овие паметни глави со надпросечно АјЌу(IQ) викаја оти имало сериозни последици од глобално затоплување. Е уште то фалеше се јавувам ми викет (Ди'р сир) Драг Господине земјиштето ви потона, како бе потона сега ами кој ќе го ваѓат делот шо сакава да го продавам? Дел сакав да продам и средствата да ги ставам на Азиска берза, абе кој будала ќе ти купит земја под вода жити се? Вие стручни лица следниот пат ко ќе израчунате или предвидите (вид и виделина да се сторите), гледајте да сте точни барем да се јавам кај теткиве во Аустрелија да пуштат некој долар, барем последните сати да ги иживеам како цар.
Шо е следно, How To Guide за случаен напад од зомби и живимртовци шо касет луѓе? Драга да не ти должам, утре нов ден нов ксмет. :D Остани ми поздравена.

Последно уредено:
Женска
Нешто слушам , соврешен свет бла-бла фрази . Каде бе совршен кога на него опстојува такво подло, завидливо и себично суштество наречено "човек" ?

п.с да не ги заборавам и инсектите да ги спомнам .

Драга...

... си најдов theme song за мене, тазе нова и ептен и се воодушевувам :rolleyes:

Само ИСКРЕНО... ИСКРЕНООО !!

(y)

Драга, деновите кога осеќам колку ми значи клубот на кој посветив 17 години од мојот живот, ми се најубави во истиот :cuc:

Уште ме боли глава од дерењето и пцуењето што им го удрив на унгарските копилиња судиски!!! :mad:
Грло одрав!

ЕДИТ: Вујко ми е тотална будала :pos: каков човек. :D

Нервозен, у целата таа фрка со судиите вика ааа како не знам јазик да видат овие како пцуе македонец мајката да им ја ебам, тоа fuck you ништо не е!

Sve e 'usljakano' :-D
Hahahah budala skroz :-D
Se smeev mnogu :-D

Значи... Не знам од каде да почнам. Дома ми е хаос, ништо не можам да си најдам. Ако ништо друго, барем сега мојата соба изгледа топ. :D Барем бојата е ептен погодена. Али затоа заради хаосот, нешто се зезна рутерот, па сега немам ниту нет, ниту телевизија, среќа мобилниов ме вади. Не можам ни книга да читам пошо се изнабутани насекаде у хаосов. Во глобала топ ден, дружење на нивоУ, натпреварот помина ок, ако го тргнам на страна фактот дека притисокот ми се качи триста и желудник и глава ме болат уште што се нервирав. :S Се извинувам ако некому дупнав ушни тапанчиња, не е до мене, до пискавиот глас е. :D И на крај фалеше само уште тој безобразниот чичко да ми се испонаша у продавницата, ме напна ептен. Аман, ако не ти е денот, не им го расипувај на другите!
И така, морав некаде да си пишам, да ми олесни.
А сеа шо ќе праам до 4 сабајле (пошо теоретски шанси нема да заспијам) без нет, книга, музика и тв, стварно не знам... Мразам кога сум на нет од телефон....

Дали е нормално човек да седи на автопат на онаа белата линија у средина и да прави муабет на телефон:eek:?Веројатно не,и ај си викам нема шанса бе се вртам и гледам у едната рака има и некоја си торба,си седи и си кулира:D а темница прст пред око не се гледа.Е сега се поставува прашањето ако случајно возевмо побрзо и ако не го видевмо,дали ние ќе одговаравме,затоа што некој нема памет у тиквата?се разбира дека да,ебати глупиот народ,абе ако не ви се живи скокнете си од зграда смислете нешто,само немојте да загорозувате други луѓе.

Si legnuvam. Go namestiv alarmot za rano sabajlr, mi ostanaa 5 i neshto saati son. Leka nokj kajgi, kaj i da si...

Sent from my DROID RAZR using Tapatalk

Драга Кајгана,

Да почнам со селфи :pos:
1669608_10152303702627431_1737171687_o.jpg

За обичните луѓе, ова е направено во лобито на Дизни Фентази со еден од моите најомилени гости на сите времиња Еје и жена му Беверли пред статуата на Мини Маус. #SelfieDisneyFantasy > #SelfieMacedonia :D
За фотографите користен е Nikon D4 со Sigma 24-70 2.8, на гостинот што беше следен во ред му кажав ова е селфи од 7.500$

А сеа со сериозни работи. Станав вујко по втор пат. Сестра ми Моника има ќерка. Сеуште не го знам името на девојчето ама веќе потрошив повеќе од 100 долари за облека за малото. Скупите ствари купени на Каставеј Ки, приватниот остров на Дизни, ефтините у Волмарт, ама пак со Дизни карактери :)

Од колеги, на одмор заминаа две мошне драги личности, лаб менаџерот Тери и фотографката Надја.

И за крај нешто забавно, го гледав The Mupets, most wanted. Фино филмче, најкул ми беше Тина Феј која глуми карактер кој се вика... Надја.

п.с. Поим неам кога ќе одам на одмор. Првично треба на 10 мај. Пратив барање за продолжување на договорот и првиот одговор кој стигна од дирекција е дека ќе ми го скратат договорот до 26 април :/

цел живот е на одмор ,а бара одмор,некој за Велешко викаат,аи колкава вода,а на некои морињата и океаните им се под нозе.
него ДРУГАР,батали сегашноста,знаеш за што ти се јавувам, ’43 во Дебарца го славевме 2 август и ај кои ќе држи говор во таа чест,оној велешанецон Гигов, и тоа пред цела бригада илјада партизани, и... и не гукна...збор не кажа... појма нема што е тоа Илинден,
оној Илинден 903 наш вечен, и потоа бар си призна, не знам другари-не можам, и отиде после ратот во Београд функционер.
И излезе на бина бај Иван (бугарскиот преставник) и кога почна да ги реди сите војводи и чети,па сите борби,па востанието, па крушевската република,па кога таа национална борба ја поврза и со уште нашава партизанскава и Темпо ококорави и уши и очи.
Па сега не се чуди што и денешниве деца не знаат кој е Ковачев,Шанданов,Тошев,Узунов,Сарафов,Јаворов,Влахов,Арсов,Сугарев,Јовков,
Пожарлиев,Митрев,Развигоров,Радев,Патчев,Крстев,Хаџиев,Марков,Јанков,Груев...

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom