Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Турбо ден како вчерашниот, одамна не сум имала.
Не знам со кој памет ќе идам да толкувам симултано после. Ми го снема, не можам да го најдам :icon_lol:.

Зарем имало одмор ? Фала му на Господ, барем една недела ќе гледам само филмови и читам само книги. Хеј вчера си доаѓам од целодневна по улици и сали со пола твои членови (кхм кхм @ElNinho @Crazy in Love @Види Фотос @Клипче @Peja989 ) и гледам компјутеров не дава знаци на живот. Погоди кој беше на него кога заминав? Да, сестра ми :vozbud: али знаев дека нешто не чини зошто одма штом влегов таа излезе во град со брзина на светлината. Ни монитор работеше ни ништо, отворам куќиштето, кабелот за напојување на ХДДто отштекан, мрежната расклинкана, што има правено само таа и господ златен знаат :cuc: Ќе ги најмам НИКОБ да ми го чуваат компјутерот кога сум аут.

И Даниел да победи вечер.

Драга

Се разбудив во 8 не можев да спијам (пак кашлам) и решив да правам доручек :)

Чоколадни мафин со малини, кафенце и one piece! Тоа е моето неделно утро
aju9utah.jpg

можам да напишам хејтерски есеј за хипократовата заклетва и македонсково здравство
ама ќе се воздржам, сега сонот си го сакам назад и тие 6 саати терор да се заборават

Вистинската причина поради која сакам да сум далеку од тука е далеку од мене. Така ние во круг го купуваме денот од утрото, а навечер ја полагаме сметката на повисок судија, надевајќи се дека утредента ќе ме пречека со благо, турско, иако од душа ми се гади. Ама ете чекам и јас, чекаш и ти, да се поклониме пред неизвесни ветрови за подобри денови.
Се лула кајчето и на мали бранови, се лула и на силни ветрови, некако измеѓу ја барам силата, да се исправам и гордо преминам онаму на другата страна, чекајќи на нас да бидеме едно како пред некое време, кога скопското пеколно сонце, беше мој рај на земјата, затоа што ме будеше до сигурни прегратки.
-Че

Драга што ми требаше да ја отворам страната на СакамКниги? Видов колку сум заостанала со книгите.
Неможам да ги гледам. Сакам да ги имам сите. Да ги читам сите!
Од коа се запишав на факс, домашната библиотека никогаш не била по сиромашна. А богами и јас. :(

Имам неколку што чекаат на маса и фаќаат прашина. Никако да стигнат на ред.
Затоа летово коа ќе им седнам...

Штедев пари Кајги. Сега сите на саем ќе ги оставам. Без око да ми трепне.
Тоа сум јас драга. Никогаш доста од книги и филмови. Еве 5 дена од коа сум слободна, 10 филмови изгледани :pipi:
Сега одам да пијам едно јако кафе, на пролетново сонце. Да си разбистрам глава од синоќа.
Некои пијат од среќа, некои од тага Кајги. А некои за да имаат храброст да направат нешто што неможат. И да кажат нешто што одамна сакаат да го кажат....а немаат храброст. :)
I know when to hold 'em
Iknow when to fold 'em...

Драга Каигана,

Да се потсетиме дека Dark King беше потпишан Мr. Brightside :pos:

Уствари, чек, па сега е @Röddást :pos::pos::pos:

А @Божино да ми ѕвони на тој број само кога е booty call. Го знае правилникот, па секако дека ќе сум збунет you fucktard you. :love:

*звук на штурец у ноќта*

Знам дека никад не е на арно кога добро ќе ми почне денот и кога од сабајле ќе почнам да се смеам. Се совршено и на крај ќе испадне дека за џабе си се радувал и чекал нешто три недели, кога нормално дека нема да ти се исполни и ти се крши филмот максимално. Одвратен е денов, ми се упропасти цел ден, немаш поим колку грдо се осеќам. На ништо човек да не може да се израдува... Најгрдо од се е што никад не ми било потребно многу за да се радувам, за големи работи ретко кога сум паѓала у несвест од среќа. Јас сум тип на кого мали работи многу му значат, ама ете баш малите не ми излагаат како што треба... Остатокот од денот сакам само да го преспијам, ама и тоа не можам пошто нели... јас сум во прашање. Се уште немам нет и телевизија, немам музика, немам ништо. Немам ни со што да се занимавам...

Драга каква вечер :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
I'm the man, I'm the man, I'm the man
Yes I am, Yes I am, Yes I am.....

Ко што рекол чичко Оскар Вајлд...."I'm a man with simple testes. I'm always satisfied with the best"

Драга,
Документи - пратени. Држи среќа :D
За вчера имам само едно нешто да кажам. :drk: Толку.
Мразам мрачни и влажни и никакви денови. И после некој ќе речел пролетта била убава. Јеа рајт. Дај ми лето и сонце и ништо друго не ми треба :X3:

Ај нека тепа Барса, за да го заебавам утре Божино на факултет. Во спротивно.....абе појче се, не за друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom