Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ви текнува на ова? Кој нема било какви спомени на оваа песна нема појма од ништо. :ROFLMAO:

Мило ми е што бев присутен кога се роди песничево. :)

Последно уредено:
Драга,
200/600. Не ни иде лошо. Особено ако земеш во обзир дека се работи само за 2 дена :D Има стварно добри луѓе :X3:
Си очекувам пакетче со Македонски гудис :vozbud: Благодарение на еден нов другар :pipi:
Сакам сонце и сакам топло :cuc:
Се мислам да се запишам на Зумба. Се надевам не е прескапо.:cool:
Рандом мисли, ама ти е гајле.
Идам да мијам садови и ми е гајле ако стално ти го тупам. И мене ми е досадно да ги мијам па пак ги мијам :mad:
Не сакам да завршиме вака на негативно, ама немам други мисли. Можеби друг пат :P

Алал да им се парете на Амадеус,дечките тотално растурија.(y)

Драга К доволно ''одмор'' од неделава...ќе работам и сабота.За да:

Песнава треба да биде химна на цел свет.И така е безвременска.

Драга виртуелна пријателке,

Што ако живееме во свет во кој не постои Бог. Свет кој е апсурден, бесмислен и хаотичен?
Како човек да се соочи со тоа?

Драга денес сум играл баскет, им требаше пола саат на нозеве да се соземат од шокот и да почнат да трчаат, и највероватно сеа се под голем стрес не се свесни што ги снашло...But i have to keep myself handsome for you, because
nnnn.jpg

Драга, најдобрата слика на интернет. ever.

EA6Ka2T.jpg

Драга К,

Влегувам да си купам одредени производи а меѓу нив беше и шампон за коса доаѓа една бабичка и ми вели: Синко не троши пари во наше време со сапун и со сјај си ја миевме косата и јас целиот :eek: Молам? Човек да не може да си поверува од стари луѓе што се може да слушне. :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom