Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги ма...
Што да ти кажам. Ми се спие. Цел ден на факултет.
И што е најтрагично ќе треба да почнам со учење, а зградава ја демолираат. Ќе скапувам по читални, наместо да се оптегам по кревет. (n)
Ниту се спие, ниту се учи. Чукаат од сите страни.

И те молам прати ми ги утре сите твои ангели чувари. ВТОРНИК Е. Пензионериии !! Неее!!
Во петокот за малку не настрадав, за утре чувај ме.
Стариве опасни се. Се качија на скии и добија сила :sneaky:

N.b.
Не ќе да е на арно кога се поистоветувам со еден лик од книга. Шта чеш, ми се допаѓа периодот меѓу двете светски војни. И човекот е писател. И делува хедонистички при секој негов успешно објавен текст.

yours
A.Bandini.

fuck you MPD!

К,
Си го уплашив другарчето на фејсбук... Ми прати покана за пријателство, и јас нели прв пат го гледам си го прашав Кој си ти? ... и ... и ... :place: он ништо не ми одговараше и не ми збореше, а јас си продолжив да пишувам мои глупости и имаше само "seen" и на крај изгледа се покаја што се обиде да ме додаде за пријател и си го избриша профилот.... :pos:
Тимче кам бек Тимче, ветувам ќе бидам добра ... :sneaky:

Драга Кајгана,

Се чуствувам како МајМуН додека сакам да пишам на темава.

Каков труп сум за ракомет човече... :icon_mrgr:
За ниедна позиција не ме бива. Лево крило во најава сум, имам ист процент на реализација ко Манасков (2/15 :icon_lol:) , а помалку престапи од Злате Мојсоски :icon_lol:
Ако продужам со играње со одбојкарска топка, за едно три века ќе научам да ја вртам топката како Дибиров :icon_mrgr:
Паралелно со нашето играње ракомет на игралиште се избацува еден дедо со неговото 8-9 годишно внуче завиткано во капа и шалче.
Не гледа нас и вика, дедо вчера растуривме во ракомет.
Дедо му го фаќа за рака и почнува да го шета околу игралиштето и одеднаш го прашува:
- 8 по 3?
-24...
-5 по 4?
-20
-6 по 4?
-26
-Еми ако 5 по 4 е 20, како може 6 по 4 да е 26? Што ти рече учителката, ако не учиш ќе си ја расипеш петката
And we were like :pos::pos::pos:
Го донел детето на игралиште и го измачува со таблица множење.
Bitch please, игралиштето ни е свето место каде што мозокот треба да ти биде на пасење :icon_mrgr:
Ме врати во времето кога дедо ми ме учеше таблица множење уште на 6-7 години, затоа што собирање и одземање ми беше мачкина кашлица :icon_mrgr:
Па не тераа по неколку пати да ги напишеме множењата помеѓу едноцифрените броеви плус множењето со 10 :icon_mrgr:
Денов ми заврши уште по непредвидено. Тргнавме да играме пинг понг негде, ама местана кај што игравме отишле во неповрат, а во Хазард немаше место. Во цело Скопје да не можеш пинг понг место да најдеш :facepalm: Завршивме во Малага на сладолед.
И се мислам дека таа идеја да лапаме сладолед одејќи накај дома ќе ми биде најголема грешка деновиве. Грлово негодува на таа моја одлука, во најлош можен момент.

П.с.
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Варувај ако пробаш ќе посакаш секој ден само тоа да јадеш:pipi:
Yup, уште сум на тој став. Секое сабајле строго на малиџано :icon_mrgr:

Од неделата еден женски јузер ми пишува пораки и тоа само по 1-2 збора. :icon_lol:
Најтрагично тоа што не ја ни познавам, а и незнам кутрава што сака. И на крај ми пишува: кај ме најде мене, и ме отера у пм.:pos:
Дефинитивно интернет не е за секој. :D

Кајгана,
Ти се десило да сонуваш некој виц кој претходно го немаш слушнато, а притоа истиот да биде смешен, а кога ќе станеш да не се сеќаваш на вицот, ама да знаеш дека си сонувала смешен виц?
Епа мене ми се деси ова вчера, после цел ден бев у WTF фазон. Али јебига, таков е и периодот, WTF. :D

Моментот кога мораш да учиш,сакаш да научиш а неможиш да научиш..Кајгано мила Кајгано, како да излезам од бездната која сам си ја создадов а морам да ја разрешам.останав заложник на денот за да да стигнам еден чекор понапред да положам еден испит каде што се тормозам веќе со години поради моја вина..како да соберам храброст да се соочам со вистинските проблеми а се чуствувам немоќен..како да ја избришам дота и проклетите кладилници од мојата глупава глава каде не ми дозволуваат да продолжам онаму каде што сум застанал..
Дали ти се случува да се чуствуваш потиштено и депримирано мила Кајгано, дали си почуствувала немоќност...

План за денеска-Одам, полагам усно, се враќам, преспивам и сите серии на светот се мои!
Особено и се радувам на последната од True Detective, али читнав некој споиЈлер оти сум љубопитосано суштество и то (акција, пукање хи хи).

Кајгaно, babies dont sleep this well. Ако за одредена група луѓе имам жал - е за тие што сонуваат.
Незнам како функционирате, but fucking blank, black page is all i need. Kонечно спијам.

Е сега што у 6 треба да станам, друг јебени проблем. :D Ако има некој Битола, нека ми ѕвони, ако можам ќе пиеме кафе на сокакот.
Вечер сум на театар, после месеци..
I guess its a good "im sorry?" gest, sram mi e da iskocam u grad, tetoviran sum na vrat, vidlivi tragi/linii od nokti, kako tinejdzer. :D
Mi falat drugarite, ama ke mi nadujat kuro. :D Pretpostavuvav ke bide weird, but all is well.

A, i radiohead pak si gi zaslusav.. :свиркам:

Драга К,

Ти си го прашала Скај дали воопшто тој човек некогаш одмара? :icon_lol: или очите си ги става во чаша со вода и си ги лади... :unsure:?

ДК,

си ја научив лекцијата. Жалам само за времето што го потрошив. Можеше пократко да трае..

1653416_722641751103730_1327204105_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom