Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
бите

од предизвик премина у нервозен проблем :D ѓабе филмови не бива.....

Бев на предавање кај една македонка која се посветила на науката АМА за среќа во германија,и така открила многу битни работи во врска со протеините а у.....доста позитивно искуство но покрај тоа шо заглавила после 2 години истражување и мислела дека нема смисла,продолжила и го добила одговорот.

dzesika is overrated

Драга, треба да почнам да дружам со кромидари од Драчево та може ќе легнам нешто од форумов. :D

Драга,време беше да почнам да слабеам,од утре почнувам,стомаков има да го нема.

Драга Кајгана,
Како си ми? Нели времево надвор е убаво.... онака чисто, свежо..., а јас боледувам, кашлам......, ако не друго бар вечерва ќе се дружиме јас и ти:)

Иначе ако си успат дојди на една вечера....
бурек.gif

Исто прееска се уклучувам на форумов и видов еден член ми изработил карикатура......., абе убаво што нацртал, ама кога видов ќе се мочнев од смеење :pos:

Кога сме кај музиката сите викаат не турбо фолк, нечинел....., а јас последниве два дена незнам што ми стана..... само тоа слушам :tapp::ROFLMAO:

Засега толку од мене, се читаме подоцна Кајгано :)

Драга кајгана,на екстерно извадив 5-ка и 3-ка,математика и јас се почудив кога извадив 3-ка,а Англиски не беа до толку тешки :D

ДК,

домаќинот се враќа еднаш со точак и гледа црна мачка што се спрема да му го пресече патот, и... на пола пат, се свртела и избегала. Крипи! :sneaky:

Драга
Незнам како се чувствува виндфакерот твој, али јас последните месец и пол неможам ни самиот да ти опишам како се чувствувам. Дојде момент кога променив мислење за многу работи, се случија преубави работи во толку краток период, нешто невообичаено за мене во последните години од животов бидејќи скоро се беше срање, скоро се ми одеше наназад. Конечно зрак светлина низ облаците драга, прекрасен зрак кој ме промени во голема мера, ми промени многу навики, цела рутина, а тоа не го правам за секого.
Имам прекрасни работи да пишувам тука, али знаеш како е ќе си нарушам стил на мрчатор и хејтер на се на светов па мора во постов да напишам и нешто такво :D
Планирам да испратам едно писмо до владата и да си нарачам споменик еден, немора да е ставен на видно место де може и во некоја нива да е али битно да ми излеат и мене еден па немора и од бронза да е нешто поефтинко ако му се наоѓа :D
Би мрчел за уште многу работи али имам многу за учење и нема да ти го малтретирам тој непослушниот сервер твој ;)

Какви патичиња за баскет сум виделе денеска мераци,али реално 7.500,ни имам у моментов,и и што е многу многу е..Јбг тоа е. ќе се задоволам и со Џорданките,али не е тоа тоа:(.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom