Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Im-not-even-x2kz0n.jpg

Тоа е таа посветеност.

А бе друже.... те сметав за сериозен форум, ама штом го видов ооооооооова .Политика и вести....тури му пепел , реков
Па, бива ли бре подмукли работи да користите ?!
такви глупи финти правеа насекаде низ македонијата , а може и сега да е уште поизразено, дали во маркети, дали во ....ај да не набројувам, буквално насекаде-само тоа не им вроди со плод,туку напротив....да не ти испадне и тебе ист таков ќар:pos:
ако не ти е посетуван тој подфорум, значи нешто фали кај „главата„ таму треба да бараш промена, а не да пренасочуваш „насилно„ изнудено ......ај поздрав

Драга Кајгана

Денеска е петок, 11 фебруари,13:53 часот ....

Гледам Сочи .... ми дојде потреба за до веце .... Бев ... се вратив назад ... Пак Норвежаните со медал ...

Најчесто дремењето во банка е срање , но не и денешното.

Си чекам во стопанска да дојдам на ред заедно со принципиелните пензиониришта кои чекаа пензијоподигање . Кога одеднаш грмна

Још увек сааанјам да смо заедно...

Добар рингтон чиче :pos:

Драга, неделава е многу лоша и мрзлива за мене, се гледа по првите 2 дена, кои буквално незнам како издржав, ЗОИ се единствено нешто што ме расположува во последниов период, ајде нека помине неделава па после ќе одмориме од се.

Драга Кајги, одсекогаш сум го обожувал демистифицирањето на твоите членови, на оние најгласните наводни борци против лицемерие, со повеќе дупли профили . Само чудно е како откако ќе си го добијат, прво доаѓаат и квичат кај тебе, потоа пропаѓаат во земја и ги нема со недели да пишат на форумот, откако ќе сфатат дека самите се издале . Мјауу :D

Ми пролета еден пост на фб и ужасно ме погоди.
Пишувај никој не ти брани, ама кога веќе те читаат луѓе обврска треба да ти биде тоа напишаното да размислиш дали ќе навреди некого. Испровоциран од напишаното на дотичниот ''новинар'' кој се исплука на цела младина и ја навреди, кој си даде автогол со барање за затварање на фб/твитер, едни од ретките места каде секој може да го пласира својот личен став. Ете ја причината зошто престанав да ги читам колумните, зошто новинарството е дно и се сведе на промоција на уличарски речник, зошто тапкаме во место, зошто секој е "мудрец" а никој не нуди решение на проблемите.
Ќе речеш не чита младината, ај до некаде ќе се согласам, ама видно од напишаното проблемот со читањето ќе да е кај ''новинарот'' и тоа како присутен.
Прекипено ми е од овие етикетирања, навреди и промоција на омраза. Понекогаш и тој оптимизам кој го имам ми го убиваат, понекогаш си размислувам дека навистина некои работи нема никогаш да се променат. Понекогаш ова се е премногу и гуши.

Кајг, планирав да ти пишам за свечениот ручек, сертификатот и шо ти знам, ама ова станува се позабавно и позабавно... Мислам стварно е забавно и смешно :D
The more you know! :D

Драга кајгана!

Кога веќе еднаш ќе научат твоиве членови дека
цитирање во оваа тема не е дозволено!
Денес поделив на неколку членови по 2 казнени поени за цитирање.
Од сега натаму, кој ќе цитира овде, ќе добие траен бан од темава!

Draga,

Neam mak poddrska be, ali aj, ke mi prostis i mene, ko na mnogumina ovde, ne sum jas 13to prase valjda. :D

Jas Kajgi, sum prosto i ednostavno zaljub..... Aj zaebi, strav mi e da pisam, a i ne me biva mnogu za pozitivni postovi. :D
Bitno bi setala po dozd pod nekoe cadorce dodeka nozete ne me zabolat i posle toa, a jas mrazam dozd.
Da, mrazam, me nervira, ne sum fantazer neli, prakticna dusa.
Bi go ostavila da me gnjavi i zadeva deset dena po red ako saka, a nejkam da me zakacaat ic.
Bi mu dala i pola od moeto jadenje, koe i onaka i sea mu go davam, znaci ne toa. Pola od cokolado nekoe moe, so e golema rabota za mene, oti ne delam blago so merak. :D

I ne znam dali mi e od ova ili od pivoto na rucek, ali jas ne mozam da prestanam da se smeam. :LOL:
Draga, ideme sea vo slobodno paganje. :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom