Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ќе одам сега да си ја земам десетката од последната математика на факултетов. После тоа скен на оцените по математиките и праќање на партискиот полтрон од покондурен сељак што е сега директор во средното во кое што бев и ми кажа да не сум одела на електро зошто имало многу математика. Да имав кецови ќе го сфатев ама со петки...ебате искомплексираниот. И одмор малце сеа од факс.

Гледам погоре почнале да ги замараат плакатолепачи одредени членови. Calls - options - block contact - are you sure? yes - contact blocked

#ellection #very much shit #so boring #stupid people #doge

Драга моја, денеска убаво временце милина . Само за возење велосипед е . Го гледам точакот, мојот миленик , што цела зима ми спиеше. Он ми се смешка и јас сум се смешкам . :)

Ги тргнав најлонот и церадата од него и гледам прљав неподмачкан и со издишана гума од што цела зима бил неактивен . Се симнав до подрум да ги земам спрејовите, детергентот, лепенките, пумпата и маста за полирање кога гледам ги нема :eek: С

тариот мој ги земал со себе, да му се нашле по пат. :facepalm: Небаре до Маврово ќе иде . А без опремата неможам да го разбудам и подготвам велосипедот за возење и спринтање во новата сезона, а со тоа и неможам да го возам денес .

Многу ми се возеше :( , не сум возел точак од есента . Ама ако, цело лето е пред мене . :)

Ногу учени луѓе а малку паметни шо прајме вака.

Фрчат субвенции,наредно у план е сите со мали цициња да добиват субвенции за пластична операција,има тип топ да биде се бре. :D

се понуди да ми биде прајват психолог
1798696_10152162682563236_2115948462_n.jpg

:sneaky:

Од ко ни ги затворијa темите за Топ 100 ретардирани / кул статуси на фејсбук
lock.gif
, само во ДК наоѓам утеха.

вчера и беше на мајка ми роденденот и ја однесов во Арт кафе да ја почестам, и спомнав дека супер е амбиентот за кафе таму па ете да ја прошетам малку, секако куча посо и е животот години уназад. Лани додуша со поклон си помина ама годинава е оскудација и со едно топло чоколадо поминавме.

иначе денеска начекав конечно слободно ТВ9(не начекав се избори за даљинското) и го гледав Гладијатор
саундтракот одсекогаш ми бил факинг А

Драга Кајгана,
Се сеќаваш на времињата кога на телевизија имаше што да се гледа? Тоа беа добри времиња...... сега ништо нема:(

Исто знаеш дека не сум бил единствен со мислата дека Каролина е член на форумов :vozbud:

Ааааааа, ќе заборавев за малце........, ако си успат дојди на еден чај:)

Кеј, тибам паразитите кои постојат. Цел ден искочен по работа, си се вратил истепан дома и говедото со кое живееш како што завршил со јадење, така ги оставил работите на маса. Океј, нема везе, собрав све, си напраив кафе и седнав да одморам. За 20 минути еве ти ја, девојка му се нацрти на врата и земаа да готват нешто низ кујна и пак хаос... Па ќе ви викнам еден црнец и тебе и девојка ти да ве рока, од што нема да можете да си седнете на гз, има све да светнете по дома. Се воздржувам, ама кај и да е и двајцата ќе летате од дома. И така Кајги... преку куров веќе од паразитиве, ќе земам сеа со мастика да се трујам малце.

Драга К,

Понеделник е... знаеш најдепресивен ден кој е а замисли и на работа сум плус тоа...

depression-520x348.jpgmonday3.jpgponedelnik.jpg

Кеј, мртва уморна сум денес. На пат сум од вчера, касно легнување, рано будење, цел ден трчкаш да постигнеш се што треба и на крај пак остануваат недовршени работи. Fuck yeah! :mad: Сепак обврските кои сум ги ветила дека ќе ги направам, гледам да ги направам, не сакам да разочарувам луѓе околу мене. И онака последниве 3-4 недели спијам многу малку. Дури не ни сонувам повеќе, од толку малку сон што имам. Времево кое го поседувам (ако го поседувам, ако е стварно мое време како што сакам да си мислам), некако се помалку како да го имам. Стварно стареам у ПМ! Не можам два-три дена турбо да функционирам. Мислам можам, ама не како до пред некоја година кога ништо не ми беше. Врати ми ги годините, си ги сакам назад.:place: Ех сега да сум 18-19-20 години некаде... Ех!
Ајде драга, добра ми ноќ!:sleep:

Драга,

Денес цел ден во главата ми се врти и ме прогонува Адаџото на Албинони...
Прекрасно е... некому можеби ќе му побуди тажни, жални чувства, а јас само уживам во него, во убавината на едноставноста.
Иначе... ОК... убав ден... чудно ми е дека е февруари :)
Да скратам... денес ми беше убав ден, убаво се чувствувам... живеев денес. Се радував на животот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom