Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга моја,
се додека има надеж ни најголемото страдање не може да го уништи човекот,зошто надежта секогаш потикнува и ни кажува дека утре ќе биде подобро.

На форумов сите сме исти, нема чичко, тетка, баба, дедо, постар, помлад, туку сите се разликува по тоа што споделуваме. Не знам како не сфаќаат тоа некои...

ДК
немало погрдо да се разбудиш во 12 попладне, ми се чини дека во друг свет се разбудив многу работи пропуштив утрово :(
туку аватар си најдов лика и прилика :D ај одам да читнам низ религија пофорумот да се посмеам малку, повеќе смеа има таму откако во Хумор и чек дис аут :D

е драга, драга...нестала си без трага.
чудно ми е да сум цел ден дома. Шест викенди по ред на работа.

Dear K

младинава му се нафрлила на Анчо оти не бил во тренд. Јас до негде ги разбирам, дома се расправаат со Анчовци секој ден па им е прекиснато од истите муабети, ама дома ако мрчат ќе јадат заушки или нема пари за излегување, па ја решаваат работата храбро преку тастатура. И се е така убаво што се млади и зелени и што мислат дека форумов не е за постари. Оти немале време да размислат дека единствена причина што на форумов нема многу постари луѓе не се годините туку јазот помеѓу постарата генерација и новите технологии. Информациските знаења на постарите генерации во главно се сведуваат на стискање лајк на слика од Семе Синапово и како такви, форумов за нив е научна фантастика. Знам дека младите зелени мислат дека утре-задутре ќе се мажат/женат, фамилија, деца, работа... и нема повеќе да пишуваат на форуми. Или дека самите години ќе ги откажат од форум. Малку знаат младите зелени дека се навлечени на системот. Поверојатно е дека ќе дојде тој ден кога на форумов ќе врие од теми на кои ќе се пишуваат муабети како:

- @dragonsky, тебе ли те видов сабајле на геријатрија или ми се причини бе машко?
Таму бев @Бене, ама не те вдов добр со видоот иам макаа... И @Деко беше со мее...
- Не го видов @Деко...
Не си го пзнал, брада пуштил затоа...

Значи, нема бегање. Подобро нека се стегнат.

Интересно ми е кога ќе се пријавам тука на ред на темава тука се пишува за на форум кој што пишал и зошто, толку немаат луѓево социјален живот па форумот и фејсбук им е тема тука? Не знам ама така ми изгледа :icon_lol:.

Ова ти е за глупи постови во Драга кајгана дека пишувам :icon_lol:.

Стариопв мој ќе ме учи електролачно да заварувам ќе ми се нашло во животот, опаратот го обезбедивме со нова клешта за електроди и нова стега за завршување на струен круг за 150 денари набавна цена :icon_lol:....

Вика ни е од општина уствари од општински комитет, прва мисла ми дојде на памет преку куров после се сетив на блиски роднини таму :icon_lol: , не го знам копилето ама се туркање маме му ебам комплекс на повисока вредност, е арно ама таа мајчината неговата остана позади мене, и ми вика чекај малку (поим кој што се употребува за да направи место човек) одговорив само со чекам :icon_lol:, а како што бев накурчен кранот од металец од место не ме поместуваше No passaran :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, И нема поминување :icon_lol:. Будали сме сите тука ред што чекаме зошто со сила си ја бараш белјата?

Обично од фрустрација потекнуваат многу успеси ако истата погоди саглам некој внатрешен нерв. Претставува силен жар за чие гаснење се бара влог на енергија/време во одредена област, па тек потем иди успехот во таа себенадградба и општо.

Инаку и понатаму мене продолжува да ме боли она... па така и горново послабо.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom