Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dragi4ka

Sedev edna vecer na balkoun i se pojavi mesecinata hehehe

Selin Dizon Moeto srce kje prodolzi ponatamu

Se gledame za

3

2

1

hehe

Знаеш што: И кажувам на женава дека сум најтупаџија на Кајгана(водам за сега)
а она вели: „добро те оцениле, нека ме прашат мене како ми е 40 години“

Кики,
Хепифејс ол деј... :)
Уште кашлам како говедо, луѓето бегаат од мене како лепрозна да сум, а јас пак: Не се плашете, не е заразно, настинка ми е.... хахахахах I am hilarious today! :love:

Ќе им одиме на концерт во Мексико? Ќе им одимееееееееееее...
На!

Драга Кајгана,
Времево е стварно ладно. Среќа денес сабајлево се погоди што е ведро. Правев сапун од масло по рецептот на кајганџикава АнФем. Супер искочи, го ставив во калап за печење колачи и го оставив да отстои неколку недели.

Работа како работа сега за сега добро тера.
Среќно се чувствувам зошто благодарение на Таксиратот изгледа ќе наминам ви Скопје :)

Засега толку од мене, ќе ти пишам подоцна :)

Кајгано
Прашују гу прееска маму : Мамо мамо стфарно ли сам мноо забеган ? Она ме глеа и ми вика: ....ма иди бегај бе :ROFLMAO:
Ај бе болимекур, мои дома и такој само пред гости ме сакаф
Шалу се Кајгано, мои су ти исти ја само родители : )

Aли да ти кажу прао најискрено, некој и на супстанцу неможе да биде како ја кд сам на сфесно ! :X3:

ha ha aма су картун нетфорк смајлиња : )

дк.... нели излеваш сабота е а у ?
нее че учам.....
шо запна вака шо ти стана.... :pos:
луд е се мрдна на 70 и нешто каква позитивност :icon_lol: (y)

од љубов шпорето нај дарежливо испадна ваа недела

Факт: Повеќето мажи преферираат цмиздрави лигли(таквите тоа добро го знаат и глумат невини жртви, а овие паѓаат на тоа како зрели круши), отколку цврсти и самоуверени жени.
И после Цацко ви е крив...

Морам да го намалам алкохолот оти пукет кортизол :icon_lol:, а тој хормон е таман за белји големи, кај е пивото у пичку мајчину :icon_lol:. Цела недела одмарам и сеуште не ме пушта здрвеноста мускулна изгледа претерав сега повеќе од нормалното претерување...

Значи масата се почитува и чува и тие што се на нејзе, на некои луѓе изгледа не им е јасно дека има болни умови што може нешто да ти стават во пијачките, а можи сум и огромен контролирачки фрик па и во најголемо пијанство не се опуштам гледам кој е тука што бара итн.

И ми вика онаа педери биле тие што тепале женски личности, добро сега педер да ме нарече некоја е навреда за мене, ама откаде таа идеја дека имам тепано припаднички на женски пол :icon_lol:, не знам можеби моето однесување ама сепак изгледот лаже. А јас сум нежна личност, сочуствителен, полн со разбирање лезбејка во душа :icon_lol:. Сериозно не сакам да има такво мислење за мене, се заебавам само...

Комши а бе не ме прифаќаш за пријател на фејсбук ама бившата твоја сама се шета ај ај. М. иди на курс по германски и му рекол да ги стави со нив во група и седи назад сам :icon_lol:, му објаснив дека бивша му е и овај трча по нејзе :icon_lol:, море море да се немало ни малку достоинство...

Драга,
ова беше еден прекрасен постколоквиумски ден. Не само затоа што беше сончево, туку затоа што имам навистина прекрасни колеги на факс со кои се дружиме уште од прв ден и денес си бевме групно 20 луѓе на целодневна во Визијана и си поминав преубаво! Многу смеење, зафрканции, сликање и мнооогу јадење..баш ми е драго што така си се собираме, се надевам дека уште долго ќе ни трае таа дружба :)
Вечерва продолжувам во кафана и диско со друштво..уф ќе биде ова ден за паметење :)

Интересантно е дека 90% од насловите на филмовите со Клинт Иствуд може комотно да имаат референца на машки полов орган : Dirty Harry, Magnum Force, The Enforcer, Unforgiven, Two Mules for Sister Sara, Pale Rider, The Rookie, Firefox, High Plains Drifter, Joe Kidd, The Gauntlet, Coogan's Bluff, Hang 'Em High, The Good, the Bad and the Ugly, Francis in the Navy....Човече, дури постои и Pink Cadillac. Мислам стварно!

Драга
ме фаќа смеа ко ќе ја читам темата Најкајганџии за 2013 и тоа дека сум сместен во најплачко и најискрен. Гледам сум оставил таква слика за мене на форумов, али ако се е минливо, низ тоа што минав и минувам на душманот не му го посакувам, а не на некој друг колку и да не е плачко ;)
денес кои мајмунски работи ги направив заслужив и ќотек можеби, жал ми е што на некои луѓе не му текнува дека мајтап си терам понекогаш и ме сфаќаат за сериозен во тие моменти :ROFLMAO:
ајде за арно нека е денес уште на 2 тикети добитен од 3 изиграни :свиркам: да не е за подрек уште малку и чорбаџија ќе станам па и жена од албанија ќе можам да си купам од тука секако не бива :vozbud::pos::D:pos:
ајде и настинкава почна да бега полека од мене, денес немам температура, тргна на поарно уште на другите полиња да киниса полека арно ќе е.:unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom