Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ми фалат многу работи... се осеќам празно и осамено. Колку само сакам да се вратам назад, едно 4/5 години :(

Моментот сеа ми е баш... where is the off button in life?

ДК,

Луѓе се трујат со производи од луѓе за да ја покријат болката од комуникација со луѓе што произлегува од потребата за луѓе.

Не знам дали овој исказ е произлезен од љубов кон луѓето, омраза кон луѓето или едноставно е добиен како набљудуван факт за луѓето, т.е. ништо лично.

Поздрав.

Пошто им ветив на неколкумина да си го исполнам ветеното. Еве нешто од промоцијата

Драга, некоаш е ногу лесно да се десат лепи ствари. Исто, лесно е, да се десат и лоши. Ја, оваа вечер не знам шо се деси. Солиден процент на алкохол имам у мене, дури одлепив на онаа авичи песната прееска. Шејм он ми.

и сеа си трипам, како да сум на нешто јако, напафкан

ајде понеделнииииииииииииииииииииииииик!

ДК
Стварно ми е мистерија како успеваат кајганџииве преку црни букви и жолта (на моменти и друга) позадина да оценат кој е најшармантен форумџија. o_O

Тоа што сум мезоморф тоа го носам на плеќи, а тоа што треба да трчам малку или малку повеќе а немам трчано десет години, е тоа е тоа што ме мачи вечерва. Имам енергија ама немам воља, а ќе треба да се трча и мислам да си спремам репертоар на песнички оваа една од нив ќе биде:

Драга,

Што му е бе на денешниве млади, никаква почит спрема постари да се немало.
Му се загнале сите на Анчо! Човекот си нашол разонода во животот, може се чуствува помлад од колку што е, со дружбата која ја има овде на форумот. Ако не ви се допаѓа што пишува и какви теми отвара, НЕ ГО ЧИТАЈТЕ И НЕ МУ КОМЕНТИРАЈТЕ! Така барем покажувате некаква доза на почит кон годините кои ги има човекот и зрелост која вие ја поседувате. А некогаш па можете и да научите нешто од него.
Аман веќе од безобразлук кон постари лица. Зар во училиште не ве учеа дека постарите треба да се почитуваат? Од каде ли ги собирате овие манири? Од улица, од родителите? Од кој?

Во вакво општество, да ти е страв свои деца да имаш. Кој знае што ќе закачат од своите другарчиња, кога нивни родители ќе бидат овие овде од форум. Срам да ви е!

ДК ова никад не ми се има десено ,да си легнеш здрав прав ,а да се разбудиш болен ко тифус

Утре полагам во 12, кај најретардираниот професор а автобусот ми тргнува во 8 и пол а стасува во 11 и пол. Ако касни ко минатио пат 20 минути, ме поебал за 3 сесии.
Да му се плукнам па и никој не оди со кола до таму !
Знајш каква нервоза ме фаќа?
sharer.php
851537_167788030085150_1645912771_n.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom