Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Да пуштам поздрав до 1999та, една од најквалитетните филмски години, веројатно и последната во која се гледаше каква-таква оригиналност од Холивуд, речиси се' после тоа премина во срање.
Поздрав со: Матрикс, Фајт Клаб, Шесто Сетило, Очи Широко Затворени, Магнолија, 13ти Кат итн. !

денеска ќе се дружиме кајги секако не планирам да спијам и вечерва
ќе ти стегам лајк на се живо, диво, ќораво,сакато, ретардирано итн.
има да ме трпиш !!!

Уф, ама ми се игра тенис. Ама изгледа денеска го изиграв и последниот меч за оваа година. :place:

Драга К,

Можеби не сте нечиј прв избор, но со сигурност сте одличен избор. Можеби не сте богати, но вредите. Не се преправајте во нешто што не сте, бидете тоа што сте вистински. Можеби не се гордеете со некои нешта што сте ги направиле во минатото, но гордејте се со тоа што сте денес. Можеби не сте совршени, а и немате потреба да бидете. Нека ве прифатат и ценат такви какви што сте или нека гледаат како заминувате. Ценете се себеси и имајте достоинство. Можеби мислите дека за некого сте безвредни, но запомнете дека секогаш постои некој за кого сте бесценети.

Кој истрипан сон сум сонил.

Во домов мој дошле секакви ѕверотини да ме јадат, а јас скокам од прозор на тераса, од тераса на друг прозор, бегам низ собите додека надвор мрачина страшна надвиснала. Ко едно време така сум се спасил од сите ѕверотини и слушам од долу вика некој гласно-Иди најстрашниот, бегајјјјјјјј!
Ко да видам шо да видам, исто ко на сликава беше бе.
Кентаур со гла Том Јоркоска, онака со полу замигнато окце.

Tибам сонот никаков. Кога се разбудив чудно-глупо се чувствував.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom