Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Место да е 3 часот сега е два часот +1 час имам за седење и да довршам ново видео :love: Гледаш кајганче ова со поместувањето некогаш и се исплати :D

нели бе ќе се спиеше 1 саат поише?!?! епа што правам ја будна од 7 сабајле?!
денес најде да не ми се спие... :(
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 09:59 ---
нели бе ќе се спиеше 1 саат поише?!?! епа што правам ја будна од 7 сабајле?!
денес најде да не ми се спие... :(

Гаси го педерот скопски од мајка му пичката негова, нека не јади лајна уште од сабајле главата ме боли :icon_lol:.

шубо вака да не си легнат цела вечер и сега кога треба да излегуваш ти се блокира мозоков,
цела вечер симнувам туторијали за sql и solidworks, ќе видиме шо попрво ќе почнам да учам.

Кајг, сонцето ми ја погоди пенџерата и повеќе во мониторот си го глеам мојот одраз... Да, ми треба нова завеса или да ја заѕидам, ионака сонце не ми треба. Станувам ко гробник во 7 сабајле, прам работи што ретко коа ми текнало досега (еј, пази, секој ден) паа да, онака, промена.
Друзо шо да ти кажам, одеднаш некој ти верува па не ти верува, а едноставно не го разбираат сето тоа... But I can explain, yeah and I'm sorry, but not really my fault sometimes. И тоа, плинското си еба мајката неам кафе да си напраам, го компензирам недостатокот на кофеин со кока кола :)

Over and out :)

Кајги,
сфатив дека ако ги оставам цигарите ќе се здебелам!! Овие неколку дена, пошто нели ми забранија да се трујам со никотин, се утепувам од грицкање, дали биле смоки, чоколади, демек се залажувам и со овошје, ама битно нешто да се јаде! И не ми фали искрено толку многу цигара, освен у моменти ко сега кога пијам кафе..леле утре има никотинско труење да добијам да знаеш! Не се откажувам од цигари у скоро време ни под разно!
Отидов да земам сега нешто здраво за грицкање, за полесно учење нели :D
Бај бај :pipi:

Уште една книга за во вторник и уште една за во четврток. :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Предметите се шит ич не ги сакам.
Имаш ти учено вака на брзана ?Некое советче убо има да ми дојди инаку наебав. :(

ДК
шо стори народ денес на водно, си реков на панаѓур сум отиден нека си еби векот.
Инаку се чувствувам прекрасно, убав ден поминат со прекрасни луѓе, кондицијата сум ја вратил гледам бидејќи ми се чини дека можам да поминам уште 10пати по толку пат, сега да апнам нешто и за 2 сати одам до теретана да потрошам уште некоја калорија :)

Кајги,
Овој компјутеров не ми е саглам, ми иде да го фрлам низ прозор. Кај што си планирав друго да работам, сега ни слики не ми отвара, а и на гугл барам ништо не му помага на овој, освен формат,најмногу мразам кога треба да се форматира.:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom