Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пијан бев и си ја гледав рамнотежата и рамнодушноста, а околу нејзе пет мажи ја опсипуваат со внимание. И ми застана грб со грб па ми играше и откога ни тоа не и успеа ја свитка ногата на колено и ми ја постави меѓу двете нозе. еј ќе ме сопнеше па си се тргнав настрана :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Па Р. мрко ме гледаше на врата кај мала вратата не ме собира па и мал проблем со рамнотежата имав :icon_lol:.
Не ќе да е мала вратата :icon_lol:.

ДК!

Бавен компјутер и бавен Интернет!

FFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

Пријатно!

Кајганче!
И така ти викам, денес денов напорен и потресителен, едно 5-6 кафиња испиени, плус зелен чај ( патем треба и црн да си зеам), плус притисок од сите околу мене ( или јас бар така го сфаќам) па така на крајот од денот ми преостанува да се надевам на среќен крај и ништо помалку :).

Катастрофа срањеста од ден.

Некои сакаат женска да си фатат, некои сакаат брза кола, некои сакаат да им тргни љубовниот живот, некои сакаат чанти/обетки/штикли/ајфони/плејстешни, а јас сакам само на кучето мое да му се заарни.

Од 6-то одделение, до суртук 4-та година на факултет ме израсна.
Нејчам да ја изгубам онаа слатка навика кога ќе викнам од балкон-Ликииииии! И ќе се појави тоа од нигде никаде за да му фрлам по некој остаток од она што сум јадел :(

Да ти кажам искрено мн ми е криво шо го фрлив кучето,ама морав,не се издржуваше повеке скоро секоја 2 вечер ме будеше од спијанје со лаенјето.Сега знам дека на раат ке си спијам,ама пак кога ке помислам дека го немам,грижа на совест имам некако.никаквата е.:(

Еј, а оние што вметнуваат англицизми во секојдневен говор и што мислат дека се попаметни, ги знаеш?

Епа смешни ми се. To much.

Што барав жиците од гитарата да ги местам пред колоквиумска. Не дека треба да станам сабајле во 7 :sleep:

ДК
мислам дека веќе вчерашниот ден го завршив успешно, завршив еден куп обврски, направив два екстра тренинзи и сега сум како воз да поминал преку мене. Ми е жал шо немам некое книжуле во моментов да прочитам, од лаптопов некако ми е замарање сега и не е исто чувството кога би заспал на читање со лаптоп врз мене наместо со книга :unsure:
Побескорисен се немам чувствувано откако се родив :(
П.С за постот #30002 земи си б комплекс, или хелиран магнезиум и помалку кофеин па би требало да немаш мака со спиењето, барем кај мене делуваат тие работи.

0.jpg

Кој сфати - сфати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom