Пијан бев и си ја гледав рамнотежата и рамнодушноста, а околу нејзе пет мажи ја опсипуваат со внимание. И ми застана грб со грб па ми играше и откога ни тоа не и успеа ја свитка ногата на колено и ми ја постави меѓу двете нозе. еј ќе ме сопнеше па си се тргнав настрана . Па Р. мрко ме гледаше на врата кај мала вратата не ме собира па и мал проблем со рамнотежата имав .
Не ќе да е мала вратата .
Кајганче!
И така ти викам, денес денов напорен и потресителен, едно 5-6 кафиња испиени, плус зелен чај ( патем треба и црн да си зеам), плус притисок од сите околу мене ( или јас бар така го сфаќам) па така на крајот од денот ми преостанува да се надевам на среќен крај и ништо помалку .
Некои сакаат женска да си фатат, некои сакаат брза кола, некои сакаат да им тргни љубовниот живот, некои сакаат чанти/обетки/штикли/ајфони/плејстешни, а јас сакам само на кучето мое да му се заарни.
Од 6-то одделение, до суртук 4-та година на факултет ме израсна.
Нејчам да ја изгубам онаа слатка навика кога ќе викнам од балкон-Ликииииии! И ќе се појави тоа од нигде никаде за да му фрлам по некој остаток од она што сум јадел
Да ти кажам искрено мн ми е криво шо го фрлив кучето,ама морав,не се издржуваше повеке скоро секоја 2 вечер ме будеше од спијанје со лаенјето.Сега знам дека на раат ке си спијам,ама пак кога ке помислам дека го немам,грижа на совест имам некако.никаквата е.
I know u hate me <333333
Zaso ne mozam mislenje da si lajknam be, ccc...
Na fb mozes post da si lajknes, ovde ne mozes :-D
Eeh jas deverusa koa bev...^_^
ДК
мислам дека веќе вчерашниот ден го завршив успешно, завршив еден куп обврски, направив два екстра тренинзи и сега сум како воз да поминал преку мене. Ми е жал шо немам некое книжуле во моментов да прочитам, од лаптопов некако ми е замарање сега и не е исто чувството кога би заспал на читање со лаптоп врз мене наместо со книга
Побескорисен се немам чувствувано откако се родив
П.С за постот #30002 земи си б комплекс, или хелиран магнезиум и помалку кофеин па би требало да немаш мака со спиењето, барем кај мене делуваат тие работи.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.