ДК
Имам вишок на енергија постојано, хиперактивен сум преку цел ден, станувам без аларм без ништо уште во 6 часот наутро а легнувам во 2 часот навечер едноставно неможам ниту да лежам ниту да седам.
Малку сум во шах мат момент, како да научам да му соопштам на луѓето нешто без да ги повредам, како да се научам да одбивам без да биде повреден некој. Жал ми е што воопшто влегов со другар во една соба во женски дел на домов пред 4 дена да пијам кафе кај негова колешка бидејќи си створив проблеми, проблем кој несакам да го имам и да ми досадува

Инаку запознав некои фини луѓе пред неколку дена, луѓе со различни размислувања, луѓе со кои најверојатно би се дружел повеќе во иднина.
Нешто што ме нервира и револтира е кога вежбам во теретана да ми поставуваат прашања, да чекам по 5мина на иста справа (а тие си прават муабет и се заебаваат), а тоа баш денес ми се случи. Се надевам дека ќе научат еднаш засекогаш дечките да не ги поставуваат истите рандом прашања: колку дигаш на бенч? што земаш? како да ослабам? дај ми програма? зошто ја правиш таа вежба така? кои вежби ги правиш за рамото? додека вежбам несакам никој да ми пречи! али очигледно некои луѓе не разбираат.
Значи има интернет, има книги и секој има ПРАВО да одговара за себе што зема, како зема и колку и не значи дека секој што има резултат е на стероиди, ако јас за месец дена променувам форма како некој за година не значи дека земам нешто!!!( а и да земам тоа е мое право)
ај одам да барам некој филм да гледам да се расположам оти глупи деца ми ја расипаа вечерта вечерва со спамањето втеретана.