Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

знаеш што?! Не ми е јасно како на луѓево не им доаѓа памет. Момците што загинаа на 11ти октомври ме изместија од место. Не ми се веруваше. А на луѓево уште памет не им доаѓа. Сега гледам полиција кај мене на главна и гледам уште една сообраќајка. Еден живот отиде курбан. У пичку матер веќе :(

О пиле те притвориле, шо така ти голем менаџер...

Него кармата е кучка, знаеш од тој џандарот жената што во деветти месец ја избрка од работа и немаше ни породилни ни ништо, е тој те чува таму и ќе се потруди престојот во притвор да биде попријатен отколку што е.

Драга,

Гледав слики од порано, момент на досада.
Колку и да ми стои фино косава сега, си ја сакам долгата коса назад! :(

Драга,
тешко оди учењето кога многу други работи ти се плеткаат низ глава..добро, не многу, една, т.е. една личност..како посакував на ваков убав сончев ден да пијам кафенце со него и да зборам за небитни работи, ама нееее, меѓународен маркетин и меѓународни трговски трансакции се побитни! Ух колку се нервирам, со сигурност знам дека кога ќе заврши колоквиумска ко за инат времето ќе биде за нигде и ќе дремам дома, а сега секој ден пече сонце само за да се чувствувам мизерно што не можам да шетам на раат! Фер ли е тоа Кајги? :(
Отидов да к'снам нешто благо, ммм чоколадо:vozbud: , знаеш учење, трошење на енергија, бла бла..секогаш постои издржан изговор за јадење на чоколадо:pipi:

ДК
Имам вишок на енергија постојано, хиперактивен сум преку цел ден, станувам без аларм без ништо уште во 6 часот наутро а легнувам во 2 часот навечер едноставно неможам ниту да лежам ниту да седам.
Малку сум во шах мат момент, како да научам да му соопштам на луѓето нешто без да ги повредам, како да се научам да одбивам без да биде повреден некој. Жал ми е што воопшто влегов со другар во една соба во женски дел на домов пред 4 дена да пијам кафе кај негова колешка бидејќи си створив проблеми, проблем кој несакам да го имам и да ми досадува :(
Инаку запознав некои фини луѓе пред неколку дена, луѓе со различни размислувања, луѓе со кои најверојатно би се дружел повеќе во иднина.
Нешто што ме нервира и револтира е кога вежбам во теретана да ми поставуваат прашања, да чекам по 5мина на иста справа (а тие си прават муабет и се заебаваат), а тоа баш денес ми се случи. Се надевам дека ќе научат еднаш засекогаш дечките да не ги поставуваат истите рандом прашања: колку дигаш на бенч? што земаш? како да ослабам? дај ми програма? зошто ја правиш таа вежба така? кои вежби ги правиш за рамото? додека вежбам несакам никој да ми пречи! али очигледно некои луѓе не разбираат.
Значи има интернет, има книги и секој има ПРАВО да одговара за себе што зема, како зема и колку и не значи дека секој што има резултат е на стероиди, ако јас за месец дена променувам форма како некој за година не значи дека земам нешто!!!( а и да земам тоа е мое право)
ај одам да барам некој филм да гледам да се расположам оти глупи деца ми ја расипаа вечерта вечерва со спамањето втеретана.:mad:

Значи дефинитивно се е пореметено веќе, седат во иста соба и си пишуваат на ѕидот на фб :facepalm::facepalm:, уште малце и кога одат до вц ќе се чекираат.

Јадење у студентско бифе е поприлично исто како јадење у елитен ресторант, само што у елитниов ќе ти остане кусур, мда? Прво алармот ѕвонеше 15 минути покасно, после неможевме да го најдеме новчаникот, па клучот мистериозно исчезнал меѓу кошницата со јаболките, па имавме само факинг 25 денари, додека вадевме пари ни избега автобусот, начекавме приватен, и јадевме у студентското бифе, дека у факинг Сабота имавме предавања, and it sucked a lot. Неможе ли да има еден автобус шо ќе ја накачи угорнинката над државна? Некојпат стварно не ја сакам, да можам како тепих да ја свртам па цело време да е удолница.
Гравитација, what goes up must come down. Само не го применувајте тоа за време на секс кога женската е горе, gravity will fuck you up.

Покрај себе имам бедоксинче во форма на срце, од Технома го украдов, далечната 2011. Првин мрзневме по клупите, после се преселвиме у Скопје и сега живееме заедно.
Убо е. at the end of the day. Yup.

^_^

Драга, луѓето не знаат да слушат!
Или барем го слушаат само тоа што нив ги интересира.
Се лутат кога си тивок и не им кажуваш ништо, а климаат со глава и те чекаат да завршиш со муабетот за они да се надоврзат со своја приказна кога ќе се обидеш да разговараш.
Луѓето денес водат монолози!
И потоа на крајот се изненадени од некоја постапка на некоја блиска личност, како таа магично, преку ноќ почнала чудно да се однесува, па де ја изневерила нивната доверба па плачки и жалења како немало вистинско пријателство...
Затоа и доаѓаме до тоа дереџе кога ни е мака попрво да се отвориме на некој странец отколку на "близок" пријател.

Не му давам бе 5000, имам ама не давам. Нејќу. Да кажеше 4000, ок- одговара. Ама 5000 ми бара, е не му давам.
Одам ја да си купам еден јогурт ( јогурт, а не јогуртче ), а после може да "идем да зеем еден сок и да пиеме со мац, и поскапо да не коштаат соковите однего цела работа". А може и кај боби макс 2 пива да мавне и да се насади некаде. овер енд аут.

Како дозволив да ме изнервираат бе, а шо убав ден. Понеделник во 1 врати го времето 2 часа наназад за да стигнам секаде.
Да соработуваш со врвен научник е чест и задоволство, се осетив ко првооделенче додека зборев, још дрхтим и руке ми се тресе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom