Кајгана.. бајпродуктот на никогаш немање каде.
Технички, неточно, во традиционална смисла на зборот, но сосема соодветна во обѕир на тоа што неможе да возврати на двосмислените, кодирани и шифрирани потиснати емоции. Оти, одсекогаш зборење за чувства, моменти и емоции според Големиот Јас беше за обичните валкани земјани. Не, јас морав моето моронско, но традиционално cherry picking ритуалче да го одолговлекувам до точка аnybody-would-do за да се распакувам со сите мои гадости, недостатоци и фиктивни туморни карактеристики. Мора да има вкус на специјално. Уосталом, личноста колку и спроти сите спротивности, може да вреди колку сонце за три светови, ќе ја нема во височините на ценовникот. Не секој ги заслужуваше моите мисли.
And for better или бетер, ѕвездите се наредија, коцките паднаа во своето место, климата беше ОК, интернетот беше лимитиран на 15 гига, а јас, јас алт-табнав надвор од некоја ретардирана игра за дознаам зошто тоа straight-A девојче кое успешно носи pin-up изглед и скоро-совршени цицки одвоила време да ми врати на некој генерички флерт кој едвај поминува како conversation starter. Одтаму, преку дискредитирање на сите мои тези за љубов, кутриња со огромни очи & co. се наметна причината поради која зачестив со кратење коса, појавување во одредени институции и генерално потребата да бидам фин за некого, зашеќерено со сладок сарказам and wit oд чиста ништост. И дури секој обид за деконтаминација на dem feels намерно го изложувам на пропаст со релоадирање на скоро-заборавена архива на убаwи работи4ки. Аутодеструктивен сум Кајг колку што Полански сакал мали девојчиња. И знаеш, осечајот на тоа колку си паметен што ги гледаш сите знаци, но колку си глуп за да превземеш воопшто нешто. Што би рекол некој од задоцнетото емо движење, the drugs don't work и јас колку и да сакам мојата немоќ да ја отсликам преку качен на рамења на некоја сељачка песна прскајќи пиво по офспрингот на колективната свест на тие сељаци, ништо не доаѓа приближно ослободувачки од тоа кога и кажувам во очи дека ја сакам. Ја сакам Кајг. Како ништо во цела северна хемисфера. Ја сакам. А сум заглавен во anything goes сценарио.
А, да не те изоставам од daily-spawned генеричките проблм4иња, си видела испитна со 4 предмети во исти ден?