Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ме болеше главата денес, ама нема подобар лек од ладно кафе и доза Фрејзер.
Тапа периодов, месецов, летово... Ниеден план не се изреализира како што треба.
Пак на почетокот. Јово на ново. Ајде, барем ја имам младоста на моја страна.

кајги фразата do what makes you happy ја сметам за позитивна, неам никаков проблем да ја видам на статус на фб, или некој да тврди дека живее по тоа(што обично не живее пошо е impossible) ама да си толку будала и да си го истетовираш на гради, во форма на ланче и тоа огромна тетоважа стварно треба да си D U M B !!!
се крстев кога другар ми ми кажа дека тоа ќе го тетовирал на гради ц ц ц.
друга работа што ме мачи кајги е шо неможам мајка ми да ја натерам да го деактивира профилот на фб, значи нема појма жената од копмјутери, не се интересира а фб сака и јас морам да и го одржавам, незнам како не сфаќа дека е стварно проблематично да бришам црнци што сакаат постојано да ја аднат ...
толку за денеска одам даучам пошо испитнава само шо почнала а имам купишта материјал за учење

ДК
добро почнат ден со катастрофална кулминација. Се изразболев мамето ми се расплака од една недела јадењето го вратив во неколку часа, едвај мрдам ме искина стомаков од болки.
Период кога незнам што да слушам, кого да слушам, период кога не си верувам ни самиот себеси а камоли на останатите. Пробувам да удоволувам на секого па ќе видиме како ќе испадне се, дали сум во право или сум грешел цело време.
Инаку денес ме израдува сестра ми кога побара девојчето само да вози и толку самоуверено си влезе во колата, ја запали и тргна ти се чини цел живот е зад волан. Ќе ми биде чест и задоволство да учам некој кој сваќа брзо и има уште поголема желба да научи- браво малечка.
Некогаш некои работи едноставно неможам да ги контролирам, кога излезат од колосек останува да се чека само исходот.
Ајде пак на учење сега.

Денеска Хорхе е најсреќен човек. Прв пат народот се обедини и успеа еден тотален анонимус да го направи да биде топ тема на денот.

почнуам да се гордеам со самиот себе замисли кајгано :icon_lol: а не ни почнало тоа главното :D

че те напраам европски човек,че се осечаш европејски,че почниш да ја сечиш кременадлата со ноже :pos:

Во паралелен универзум во моментов на Кајгана има отворено тема "Ајде сите да пробаме да ја оправиме Македонија" и темата има преку 100 страници во кој што сите членови водат конструктивна дебата, на твитер на масовно се твита со #ДаЈаОправимеМакедонија , на Фејсбук се крадат твитовите од Твитер и сите заедно се обидуваме да ја направиме државава подобра а да не кукаме како не се живеело овдека.

Во овој универзум главна тема е полупеач и неговиот рингластичен сексуален живот.

Не најдов соодветно место.

Ова со Малик Обама, братот на Барак, е одличен показател за тоа колку ниски критериуми си поставуваме и колку навистина самите се цениме
А, први сме да се побуниме кога другите не не почитуваат и не омаловажуваат. Неразбирливо и чудно.

И уште нешто. Не разбирам, како сите по социјалниве мрежи, за секунда се мобилизираат и твитаат/пишуваат за некој си полу-пејач, со IQ високо колку излупен компир, а за некои други работи се индеферентни и пасивни. Пак, неразбирливо и чудно.

Кајгано читам неколко стране уназад и сфи пишуеф дека се вратиле од одмор
И ја се врати : )
Батерие су ми пуни ама затој па муда су ми празни
Само каросерија ми остана : )
И ја ваљда како тога што виде дека има тема за њега
Осам пута кецам од едн пут hhh

ДК, Кинезиве се комедии...

Chinese zoo tries passing off dog as an 'African lion'
b1608245-b52e-4739-9668-3496a93d31fb_DogLion.jpg
As Agence France-Presse reports, the hoax was exposed when the dog, a Tibetan mastiff, started barking.

According to the state-run publication Beijing Youth Daily, a mother and son heard the unexpected sound coming from the alleged lion during a recent visit to the zoo.

The paper says the zoo has been replacing exotic species with substitutes, including placing two rodents in a snake’s cage, a white fox in a leopard’s den and a common dog in a wolf’s pen.

“The zoo is absolutely cheating us,” the visitor, Sharon Liu, told the paper. “They are trying to disguise the dogs as lions.”

:pos::pos::pos:

Тоа е таа 200-ка на автопат... а му велев на татко ми тој да вози... :D и се менавме на пола и пази Скопје-Струга сат и 40 минути :) и мозокот ми е мастика веќе и баба ми (че ја паљим! ) ми ја затворила пенџерата па пекол ми е всоба, демит!

Драга,
Осум пати една партија... што машина ќе беше човекот бе? А ја овој мојов за петти пат едвај успевам да го намолам :) И пази, тоа не вклучуваа рингла и машина. Ах Кикооо, зашто не си ми у близина?? :pos::pos::tapp:

Porano...
Darki aj dopolni me.
Ima li vakva tema?
Porano na forum...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom