Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, ебеш му матер многу - многу не сум верувал во акупресура. А пошто неколку месеци имам бааги проблеми со грб и врат, а масажи многу не помагаат и преку глава ми е од раптени (на 23 години лошо е да пијам антиреума лекови) вчера по интернетов ископав едно видео, и да не веруваш, болки у грб нема!
Ќе бидам фер и ќе го споделам видеото со тебе:
А еве и за врат:

Драга,

Абе се сеќаваш на тој колоквиумот за кој се жалев дека нема да го поминам?
Епа, го поминав! :P
Пак да напоменам дека среќата воопшто немаше врска со тоа, скапав учејќи последниот ден, толку за сите претходни 2-3 дена не читав, мозокот ми пукна!
Али се исплатеше, не ми е мака бар. :D
И тој третиот го поминав, т.е супер го поминав, али добро, беше мал и се што прочитав веќе знаев од претходните предмети.
Последниот не го ни учам, доста ми се три Кајгано, да не се преоптеретам многу после за вторите колоквиуми. :pipi:

Друго ... Скоро никој не можам да си најдам за друштво, сите уште полагаат, некои си отишле пак дома, колешкиве учат за последниов колоквиум, само јас си се луфтирам. Заслужив па ... :cool:

Инаку, вчера и некни испив 3 Бруфенчиња, оти мускулите не ме болеле така, т.е цело тело не ме болело така уште од кога памтам за себе. Едвај одев, шта да ти причам ...
И не, не трчав маратон, шетав, али не е од тоа, не вежбав, бар не стандардното вежбање ... :P
Форумов е и за под 18, да не излезам безобразна, сама сфати си.

Бабај, Кајги. :pipi:

Been a good day, work and stuf... али иам некое чудо на десниов крајник, боли ко стакло да сум голтал...
--- надополнето: 26 март 2013 во 18:08 ---
Been a good day, work and stuf... али иам некое чудо на десниов крајник, боли ко стакло да сум голтал...

Д.
ХАОСИ!!!!!!!
друго ништо ни можеме да кажеме, ни можеме да направиме.
ќе си трпиме и ќе си ќутиме 4 години, а можеби и повеќе.....зависи на колку години го купиле градов.
мора да си продолжиме со секојдневните обврски и активности.
главата горе и тоа е, епа македонче !!

Драга, ако дечкото со Jake Green на аватар не почне да ме рецка, ќе бидам принудена јас да го рецнам него

000.jpg

фала.

Аман, аман, аман веќе од тие сликите на фб од вашата романтична вечер со партнерот, вино, свеќи, поклони, пица во облик на срце. Аман, патетични сте, уживајте си за вас, а не за на другите да им покажете колку се сакате.
Ако не па ставете и слика од вас и вашиот партнер во кревет покриени со чаршави после секс, тууу

еј досадно станало на форумов... денов беше фул, учење дома, па лабораторија, па читална досега, и куче по побрка по пат...проверувам и дека луѓево ми хејтаат еден пост, а веројатно не го ни прочитале ко што треба, барем да ме побијат ко што треба, па да биде интересантно.Не е интересно ни у животов, потребно е да водам такозвани редовен живот периодов, али досадно е така.

Иначе не знам као луѓе кои биле блиски престануваат да контактираат засекогаш, тоа едноставно е хипокризија, некогаш си близок, а некогаш не се ни слушаш по телефон...... дали некад, по 30 години, ќе ми се јави другар ми да ми каже дека не вредело да ми се налути засекогаш?

...Inside the chaos which had become my home
I wander without a goal
Defaced myself so that I could end the game
Behind the hideous image that soon became me
I knew that I was reborn
For the first time...

Драга
Не сум сигурен кое кафе ми е ова вечерва, знам само дека 1/4 од вечерта ја поминав над шпоретот чекајќи да се сварат.
Колоквиумска и чуда се случуваат, што друга да ти кажам.
А да и после кога ќе си дојдам дома ќе ја правам изгледа таа "еден ден, спиев два дена"
Ајт поздрав и пушти среќа да ми се падне нешто што знам, за да положам и јас сум душа.

se cudam kajgi kako si dozvoliv olku nisko da padnam.
nikako umot ne mi idi

Последен ден денеска, 2-ра смена, до 23:00 часот. Потоа сето ова ќе стане минато, спомени... повеќе од 3 години, кога и шо поминаа :) Убави и лоши моменти, повеќе убави нормално.

... утре започнувам одма со новава работа. Да видиме како ќе биде.

И да се пофалам, денеска почнав со тестовиве за кола, ми треба повеќе самодоверба и концентрација (Општо, во врска со се.)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom