Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга , ми фали времето кога во овој период единствени грижи ми беа да ги поправам оценките за полугодие, и се радував кога некој професори ни попуштаа викајќи ајде една 5ка ран подарок за Нова Година...

84d1ee2282d992aff258418185738f1d.jpg

^3
Јас си правев пресметки и увидов дека за 3 години ќе бидам спремен да имам деца:P

Во врска со избориве, абе да неможе човек телевизор да пушти, нонстоп реклами, зар не имаше закон со кој се ограничуваше пуштањето на политичка реклама.

Морам да се пофалам набавив 2 партиски шалчиња, тоа материјалот и многу убав, ист како оние памучните кебенца што ги продаваат за 200 денари по маркетите, си мислам да не ги сечеле кебенцата:D ,да ти е мерак да си ја бришеш прашина на компјутерот или телевизорот:pos:

Да бев вмро ќе снимав кадри од преполните слободни економски зони. Ќе ги снимав презадоволните работници од странските инвестиции. Па сите тие полиња со илјадници крави. Ќе возев по сите тие автопатишта изградени оваа деценија. Па кадри од села полни со повратници од град. Па сите тие родители на трети деца. Па автобуси полни со пензионери наутро, напладне, попладне, навечер. Сите тие студенти кои завршија на дисперзирани факултети од дисперзирани факултети. Сите купи куќа купи стан народни луѓе. Сите тие студенти по реновираните студентски домови. Ќе ги истоварев контингентите дежурни митингаши рано наутро да прошетаат по убавините на скопје2016 да однесат сличиња по дома. Да ги грејат на празната трпеза. Според паролата еден за сите сите за народот ќе ја прикажев народната партиска зграда во нејзиниот во полн сјај полна со членови и симпатизери.
Сите болни луѓе кои лежат во државните установи кои личат на Клиниката Шварцвалд и задоволно зборуваат за третманот кон нив и како за испитувања чекале само неколку саати бидејќи новите апарати работат беспрекорно...

На толку успеси ДА ПЛАЌАШ лоши ГЛУМЦИ да се преглумуваат во пародии на РЕВОЛУЦИЈА со која се идентификуваат 200.000+ луѓе во државата и со тоа да им плукнеш во око.

Неможам више со хиперактивни еуфорични луѓе да сум у близина. Јебала вас еуфорија на периоди а 90% од годината сте умрени кучиња.

Аиии избори во декември? Што да правиме? Распишувај тендер, ќе ја раскопаме најдолгата улица во СК цела, лопати прашина има да лета на сите страни, луѓето ќе не обожаваат. :cuc:
Ај што раскопаа, па дека доаѓа дата за избори за еден ден испоасфалтирале се. 1м квадратен нема рамен, какво рамнење какви бакрачи. Ќе има избори за 2години пак та...
светиибам.ком

Едниве исколија со 100 причини зошто да не гласаш, другите послем 5 дена со 1001 причина. Послем овие измслија она со Конески, еве ги и сега другиве со Конески.
Дај барем нека се фрлат едниве во Вардар може и другиве ќе се фрлат.

Sent from mTalk

Три термини за Премиер лига во недела (плус НФЛ веднаш после ЕПЛ). И тоа одлични мечеви а не "Super Sunday" од типот на ВБА-Хал.
Како се погоди работава, уопште не мора ни да знаеш дека било ден за гласање. :cuc:

Моментот кога на ладново ќе влезеш на топло во автобус со чоровинките и не глеаш кај глеаш. :icon_mrgr:
glasses_1.gif

А бе драга, шо е толку чудно да плачеш на серија? Божеее, нездрава те прават. o_O
Уште две епизоди ми останаа да ја довршам, ама некако не ми се довршува, после тапа ќе ми биде... (n) Плус знам дека посебно на последната ќе се истурам од плачење. Шо мајка бараат бе да го упуцаат главниот лик? Еее, шути едни шо се... :icon_mrgr: И дефинитивно треба да си направам некој робот што ќе ми ги завршува сите лабораториски задачи, проекти, онлајн учења и триста чуда. За една торта едвај да одвоиш време да напраиш бе, туу. :X3: Вчера по автобуси само заглавив три ипол саати низ тоа гужвата. Мислам повеќе време гимам поминувато во автобуси на јсп, него ли општо во средно и на факултет.
Ај, чао. :D

Сaмa пoчнa дa ми пишувa, зa двa сaaтa дoгoвoрив дејт и oфицијaлнo ќе се прoглaсев зa крaл aкo не приметив декa целo време билa сликaнa сo сестрa и и пoгoдувaте вaљдa декa си мислев декa дoгoвoрив дејт сo тaa шo пoвеќе ми се свиѓa.

Сеa требa дa смислaм причинa how to get out of it. :D

Другaвa пa ми бaрa лoгикa зoштo некoе мaшкo би прекинaлo игрa зa дa и врaти a чет хaхaхaхaхaa.

Think it like this. On the left side you have a meaningless video game on the right is your vagina. And your a man, what do you choose?
Прoстo е, немa скриени пoрaки.

У другите вести...пaк не успеaв дa легнaм женскa oд Кoсoвo. Ахххх Албуленa, единственaтa женa oд нејзинaтa фaмилијa шo студирa и некoгaш студирaлa, збoрувa мaкедoнски aли....engaged

За три саата треба да се разбудам и да одам на работа, со нови колеги и нови корисници, што значи дека треба да се покажам во најдобро светло и да бидам екстра продуктивна, а и самата работа бара огромна одговорност(јебао ме капитализам)... И еве ме мене лежам со напнато чувство во стомакот, патам од анксиозност и инсомнија, размислувам за тоа како не смеам да заебам утре, па како сол на рана дојдоа безброј мисли за моите животни проблеми, па почнав да си го анализирам животот...
Brain, can you just shut the fuck up and let me sleep?

Мислиш дека си нашол супер место за живеење оддалечено од голем сообраќаен метеж?
Чекај де. Тука е модерната џукела на комшијата која ти завива еден саат, затоа што слушнала лаеж на друга џукела оддалечена на 1548 метра.
Како да ти кажам, модерна џукело. Пола саат ќе те прошетаат вечер и толку ти е. Јајцата ќе ти останат полни, погледот зад решетките ќе биде пак твојот мизерен ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom