Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Д,

бива ли бе после хагето и ексови да нема, или ја имам ептен ограничен број на контакти?
Да беше се океј, па трезни да беа сите.
Не бива вака, Д.

ми се иде да земам:pistoldz:
ау..вчера беше, станувам рано,ќе ја спремам колата за регистрација,ја празнам 2-3 колички непотребни работи внатре,
ја заметувам,чистам море и сефте на миење ја однесов, ај да не ме вратат (за тоа враќаа некогаш) кога таму чудо...
ја оставаш колата,ти ја земаат и сета грижа е понатаму нивна,си седнуваш и ја добиваш регистрирана,така нешто беше,
море и на крај подарок добиваш: Прва помош,сајла, трокут и сијалички и уште нешто ли имаше.
Ама зошто ми иде да се отепам,прво ја носат колата на бесплатно миење,пази внатре и надвор,горе и доле и +бришење.
Е не е ова реклама, а сета работа се завршува додека си изброил до 26,кој не верува да му дадам адреса.
(пази и ова, и понатаму имаш полно гратис услуги околу твоето возило)

Ми недостасуваше она саботно излежување во кревет со далечинското во рака гледајќи квалитетен филм, без комјутер, без замунди, без гом плеери, без вадење и брцање на хдми кабли, без пичкесиматерине. Зашто, не знам зошто, али не е исто, си има некоја магија. Или она кога гледаш филм во најава за утре и си го планираш времето за да го изгледаш. Филингов ме наврати едно 8 години назад:angel:

Ти благодарам Телма:pipi:

П. С. Е да, ги заборавив ебените српски преводи:boksix:

Драга месецов како навалив на мекициве тоа чудо. Не знам што е работава дали така се погоди месецов или сме решиле да креваме нанталитет, поима немам. Само знам дека другата година овој период ќе треба да се заштеди малце парички оти бајги поклони на родендени ќе треба да се купуваат. Ама битно семејстово и друштво ни се зголемува со нови, млади и убави членови. Срцушки :P

Знали ден оред претирен мора да го прогласат COCKBLOCKER ден....толку Cockblockss не ссум јадел во животов коку бвечерва...ај што би рекла плавушта, бар се упокоив :D

b_12_djokovic_04_aeltc_s_wake1.jpg

Ideme denes pak pravoslavec da im ja izede trevata u sred London.

Лага е кеј лага! И азијкине биле бричени!

Што е финтава со новиве Тврдокорни што не ја користат легендарната музика од Вангелис...? Сериозно патриоти? Дајте бе мајко му стара, порано како деца едвај чекавме да почне тој серијал, што ради глумата на глумците, што ради ФАНТАСТИЧНАТА МУЗИКА од Вангелис што одлично се вклопуваше во амбиентот на сериите, и те правеше горд што сме имале такви луѓе во минатото
Ова денешниве Тврдокорни се сплет на вештачка глума, ептен лошо одбрана музика и некако не се соживуваш со ликовите.

И уште еднаш, зошто ебено ја нема музиката од Вангелис? Грк дека е? МТВ немаат права да ја користат таа песна?

Одете у курац, и овој серијал го испосравте, исто како и МНП...

Драга Кајгана,
Вечерва Ѕвезде Гранда финале:vozbud:

Исто така денес е голем ден за сите Христијани!
Денес се слави Св. Петар и Павле - Петровден!
За многу години нека е празникот!

:)

Последно уредено:
- После месец дена на работа се научив дека канцеларијата ми ја викале ''Шок соба'' (седум души сме внатре) .. And I thought I was exaggerating. :confused:
- Сношти налетав на екипа од Радовиш, шо ја немав видено 2-3 години. Цареви били, цареви остали :icon_mrgr:(y). Од читави, здрави, прави, за саат време не-луѓе се направивме.
- Изгледав се' од супер-хироу сериите, сега вртам на нешто ''понормално''. Пилотот беше драма :вонзем: .. Само јас ги бирам такви.
- Камерон Дијаз во Маска (од '94-та) е најјакото нешто шо се појавило на екран, после Одри Хепбрн во Breakfast at Tiffany's. Мјааааау !!
- Оваа недела ќе се офарбам (малце), за прв пат после 1-ва средно. #MidLifeCrisisBitTooSoon
- По дифолт си навивам за Џокица, но денес сакам Федерер да тепа. #FirstWorldTennisFanProblems
- Наредниот викенд се надевам на моренце :semolam:

ПС - Ќе ти сликнам шо ќе се почастам од првата плата. :D:D

Последно уредено:
Хеј Кеј,

Недела отсекад ми била најсмотан, најдосаден и најмонотон ден. Се разбудив рано и сега не знам што да правам со себе. Во нормални денови ова време се стемнува. Во недела, уште нема ни три часот. (n)

Деновиве почнав да добивам сериозни закани. Господ да чува и брани од психопатски настроени бивши девојки. Го жалам другар ми, со таква бивша тешко дека некад ќе фати нова девојка. Не можам, не можам да ги сфатам луѓето што си дозволуваат да се спуштат толку ниско.

Многу сакам да си играм со мали деца. Толку се невини, искрени и чисти. Не може човек да не се разнежни кога ќе го гушнат малите рачиња. Вечер сум на именден кај братучед ми. Ќе се наполнам со позитивна енергија. :brlav:А богами и со алкохол. И од утре сум на детоксикација.

Не сум обожавател на вакви јадења, ама веќе два дена ми се јаде компир манџа. Видов слика во натпреварот за готвење во Гурманско катче и оттогаш само на тоа мислам. Денес конечно најдов време и ете ја на шпорет, се крчка. :vozbud:

И тоа.
Недела е.
Убаф ден,
С.

ДК, oд прегoлемa вoзбудa Сунѓерoт зaбoрaви дa ти кaже декa денес се прaзнувa "Св. Петaр и Пaвле - Петрoвден".
Зa мнoгу гoдини!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom