Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ете се деси и тоа чуда да излезам а да се вратам трезен,трезен ко кисел купуз:D.Па нормално ко бев на техно забава,ок си беше ама не ме влече да пијам,а по супстанциите не сум јбг.Али највеќе дојдов за ова да го пишам.Добро бе да му ебам мајката,не може ли една ваква журка да заврши бес брза помош или полиција.И сето тоа зошто?затоа што на врата на се води ред кој може да влезе а кој не.Затоа малолетни издрогирани курвичиња,и пијани клошарчиња,ќе голтаат екстази,и ќе завршуваат на токсикологија.Стварно не ми е јасно каде мислат да идат децава со овој памет,што го немаат.

^
Na toksikologija :icon_lol:

Inace i jas mater da im ebam na komarcive, 5 otepav, zapaliv od tie stapcinjata protiv komarci plus vcera sabajleto prskaja so avion i uste gi imat. Sreka do sreda sum vo stanov inace ke go zapalev so si komarci so si sve majkata nivna krvopijska:sakasuste:

Драга ... морам да кажам дека @kooperativa е ѕвер човек и го обожавам (y)

Прво, имавме одлична Кајгана собиранка која што ја започнавме во околу 18:30 ч. и заглавивме до скоро 2 сабајле :)

И врвот на одличната вечер беше мојата прва вожња со моторот на @kooperativa ... Honda CBR 1.000 FF :love:
Значи не зборам за тоа дека ми била прва вожња со неговиот мотор ... туку општо за првпат во животот се возев на мотор.
И тоа не како за почеток да се провозам на некое послабо моторче, туку јас прво па мушко :P од никакво искуство, директива се качив на машина на 2 тркала со 1.000 кубици и 130 коња ... вистинска ѕверотиња ;)

Е сеа е најлудиот дел ... општо сум љубителка на брза вожња, обожавам и јас самата да возам брзо (некад и пребрзо) ... али луѓеее ова чувство што го доживеав вечерва, буквално никад не сум го доживеала.
Неможе со зборови да се опише тоа чувство, тоа може само да се доживее (кој пробал - знае), огромен адреналин и возбуда, додека ветерот директно со огрома брзина мава накај тебе (еве и у моментов целата се наежив од самото чувство) ... буквално чувството беше како да летам, со оглед на брзината која што воопшто не беше мала.

Одлична адреналинска вожња, во скоро 2 часот сабајле по Партизанска и Илинденска, кога се симнав од ѕверкава, буквално целата треперев од возбуда и огромен адреналин.
Али сепак незаборавно и прекрасно искуство, и уште милион пати би го повторила ова ;)

^ Повтори го да , издувај некоја нова Фросина или Ангел кои биле на погрешно место само затоа што ти си треперела од возбуда , и завиј некоја друга фамилија у црно.

Иначе Кеј , уште еден ваков јако успешен работен месец , и слободно си уплаќам на Канарите. Ќе се испуштам и ќе уживам оваа лето , оддамна немам одено некаде а да не е кај соседите ... грчка не , бугарија не србија не албанија не .. КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ МАДАМ... ЧАО. :vozbud: За Хаваи ми требало виза.

Иначе ги гледав првите 2 дела на Insidious , и песничето неможам да си го извадам од главата. Прво е некако весело и среќно , а кога ќе го изгледаш филмот ќе ти смени перцепција за 180 степени , и ќе ти биде језиво и ќе се осеќаш потонато. :confused:

• Ми се допаѓа
Reactions: 048
Драга...

... мразам филмови, спотови и остали фиктивни приказни кај што дечкото уште ја сака девојката која му отишла за друг, па на некој значаен настан, свадба, 10 години од матура и слични емоционални средби, он се избацува на бина, распалува со неговиот глас, комбинирајќи ја емоционалната средба со емоционални текстови, типката е тотално „у фазону“ од неговата постапка, сфаќа дека згрешила и одма му се враќа и хепи енд. Ами ние што не знаеме да пееме шо да праиме? Никој тука нема да ти каже „битна е намерата“ ко што знаат да кажат, сите ќе ти се смеат, она ќе си остане со него, а ти ќе се вратиш дома и ќе си останеш со раката :(

Моментот некоја страна на интернет ко ќе добиет ‘редизајн‘, па си викаш или биле пијани, напафкани, дрогирани или на дијазепами, whatever.
А сите Мие Балканци сме един народ.Т.е. исто Г.
srbi_bugari.png

9ипол сабајле звони гуска од работа за да ме праша шо да праи пошо ја извадила тастатурата од пц и сеа нејќела да влезе у портот па у гз напикај си ја тибам скапаницата!

Па уште спиеш ли?

Не трева пасам у двор ебате тоа

Кој кур не стаам телефон на silent појма неаааааам

giphy.gif

Цуци, види сеа. Два пути у неделата си ги прередувам алиштата во шкафот и пак е ко џунгла внатре. Мислиш има некое скриено кравчесто жвакало што прави неред. :icon_lol: Кој шо праи - ја прередувам и пак е лом. :toe: То е, живот. :D

Него вчера идам да си зеам сладолетка од трафика и овој продавачон почнува нешто неразбирливо да мумла. Си мислам у себе, аман, кај и да влезам сите на албански ми се обраќаат. И само: - А бе ти од Полска да не си?
И човеков изглеа стварно продужи на полски да ми збори. :popce: :lolzz: Оти албански да беше, милион посто ќе разберев.
Живот. :D
Aj, chao, m:D

Бејби,
Ако се прашуваш зашто не те дружам многу многу, да знаеш дека (освен работа) е заради тоа што не можам веќе да читам идиоти и да се нервирам за тоа колку некои луѓе се назад во времето... А да не збориме за начинот на кој што се израззуваат, а треба некои од нив да се зрели личности. И немам никаква желба да напишам нешто зашто едноставно знаеш дека си се фатиле ко слеп за стап за нивното мислење, зашто неможе ништо и никој друг да е во право. Очигледно е дека не се тука за дискусија, туку само да си го изразат своето мислење. Веројатно неможат така да се понашаат во живо кога зборат со луѓе, па ајде тука...
Во меѓувреме, светот продолжува да се врти и не ги рецка. Ете, сега сум легално земена во сите 50 држави :D Вчера беше многу јако! Чудно ми е како сеуште имам глас :D Се изнасобрав еден тон ствари што џиткаа :P Малку неподготвени, али ко за прв пат добро беше. За наредна година ќе си знаеме.
Има многу големи шанси дека куќата ќе биде наша до крај на Јули :vozbud:
Вчера се праев фризерка и ја шишав жена ми :D Мислам дека не испадна лошо, ко за прв пат. Прилично еднакво од двете страни. Да ги имав сите потребни алатки може и боље ќе беше :X3:

Секогаш кога дечко и и е на гости, го деактивира профилот на фб.
Kутриот не ни се сомнева што се случува, сигурно верува дека го деактивира за да се изолираат од светот, у стилу ја и ти без мобилни и без фб, цел викенд само за вас. :LOL:
И најлошо е она не спортува наоколу толку заради мерак, туку мисли дека ќе најде некој подобар и пофаца од дечкото за да ја држи за раце. Колку сакаш прај се добра, фина, али треба и да личиш на нешто with all due respect, за да фатиш некој подобар од, како што го опишуваш дека е дечко ти, низок, полн.

Измеѓу другото пробува да ме убеди дека дечко и не бил нејзин тип кога го запознала, ама го засакала со сите маани. Немање избор се вика тоа срцка, да имаше избор ти да ги чукнуваш и да си ги бираш ко лубеници на пазар, охооооооо кај ќе ти беше крајот.
И ќе беше клише коментаров ако пишев дека ми е жал за него. Не ми е, 28 години има може ќе те запроси, па остај работата у Битола еден ден и довлечкај се изненадно. Може ќе и го најдеш другиот привремен број или па улетај директно, отворај пораките на фб да ги видиме. Пошо сеа кога знае дека моментално си тука и да не е деактивиран профилот, нема шо да прочита, избришани се пораките.
Aко добро разбрав, а мислам дека да, резилот и станот ти го плаќа задниве 2 месеци, пошо му кажала дека се скарала со цимерката и сакала да седи сама мај и јуни. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom