Драга ... морам да кажам дека
@kooperativa е ѕвер човек и го обожавам
Прво, имавме одлична Кајгана собиранка која што ја започнавме во околу 18:30 ч. и заглавивме до скоро 2 сабајле
И врвот на одличната вечер беше мојата прва вожња со моторот на
@kooperativa ... Honda CBR 1.000 FF

Значи не зборам за тоа дека ми била прва вожња со неговиот мотор ... туку општо за првпат во животот се возев на мотор.
И тоа не како за почеток да се провозам на некое послабо моторче, туку јас прво па мушко

од никакво искуство, директива се качив на машина на 2 тркала со 1.000 кубици и 130 коња ... вистинска ѕверотиња
Е сеа е најлудиот дел ... општо сум љубителка на брза вожња, обожавам и јас самата да возам брзо (некад и пребрзо) ... али луѓеее ова чувство што го доживеав вечерва, буквално никад не сум го доживеала.
Неможе со зборови да се опише тоа чувство, тоа може само да се доживее (кој пробал - знае), огромен адреналин и возбуда, додека ветерот директно со огрома брзина мава накај тебе (еве и у моментов целата се наежив од самото чувство) ... буквално чувството беше како да летам, со оглед на брзината која што воопшто не беше мала.
Одлична адреналинска вожња, во скоро 2 часот сабајле по Партизанска и Илинденска, кога се симнав од ѕверкава, буквално целата треперев од возбуда и огромен адреналин.
Али сепак незаборавно и прекрасно искуство, и уште милион пати би го повторила ова