Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Во нашава држава ако видат дека некој драстично ослабел одма прво што помислуваат е дека има некоја тешка болест (за постари) или се дрогира (за младите)

Што ги тера луѓево одма да помислуваат на лоши работи незнам, ама.. :busi:

Македончето прво користи некоја услуга на интернет, а правилата ги чита после два месеци кога ќе сфати што направил. :icon_mrgr:

Крадат банките. Јас не сум прифатил никакво онлајн плаќање и не знаев дека ќе ми ги соберат парите. После е*ење нема каење. :icon_lol:

Ова рекламава со Кајмакоски за Juicy соковиве има скриена порака, со оваа реклама ги поддржуваат Американците со одлуката за легални геј бракови, друга логика не глеам во лапање на шише 30 секунди.

Седам тука со мајка ми и принуден сум да го гледам финалево на Парови. Ги слушам ненормалниве во шоуво како ми глумат, а во позадина иде оваа музика...

The Thing... Сцената на почетокот каде Норвежаните го бркаат "кучето" :cuc:

Ми се формирал џеб каде што стоеше осмицата од десна страна а мајка ми и татко ми не се тука. Ваков малер само јас можам да бидам. Ќе морам да одам утре на клиника а радо би имала работа со сатаната отколку со нашево здравство :(

'Cause sometimes you just feel tired,
Feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse

...

Големо колку човек не е, а помало од мравка сигурно не е ама битно ми чкрипи нешто во оџакот и ми го активира стравот и психата. Што и да е, се' да му ебам, одамна престанав да гледам хорор филмови.

Уште од сега го прам распоредот за шо после вторник, од ко че помини последното сТрање.

Ја симнувам Sherlock Holmes The Testament
Ја симнувам The Missing
Симнувам 2-3 ситкоми англиски од 70-ти 80-ти, нешто шо не ми е гледано
Че читам то шо сакам јас
Секој ден чом в теретана
Секој ден че го шетам песот
Секој ден че шетам со џенската в чаршија навечер
......................................................

Долга е листата, али знам дека првите два дена, т.е среда и четврток после вторник че се преспијам салам за сите пари.

Драга Кајгана,

Добро утро :kafence:

11403500_867318286675950_5674193964263052638_n.jpg

Недај Боже!

ДК,
Сфатив дека кога сум нервозен не треба да влегувам на форумов, оти има да застанам и да се изнастегам Игнорирај, па на крај ќе немам кого да читам. :D А да заборавив, штета што кај модераторите не постои таа опција. :(
И то

Си излеваш и си шеташ низ град.Доаѓаш на пешачки ти дават да поминеш , кога една кола претицува со 80-100 км на час.И дур поминуват на пешачки морам да се дерам како луд, за да ги опоменам за лудаците кои претицуват на пешачки и замалку не ги чукнаа на оние кои го преминуваа пешачкиот премин.И се загледувам и ги пцујам на цел глас а во колата да ти бидат униформирани полицајци.Ги отерав у пм и се прашувам како ќе имаме култура кога оние кои треба да служат за пример се всушност најнесовесните граѓани на ова општество.
А која казна ќе ја пишеа и какво предавање ќе држеа на некој друг доколку го направеше истото.

Драга
Разбирам слобода на говор и сето тоа, ама некој кој се нарекува новинар и "експерт" за нешо од кое благе везе си нема и прави непотребна шпекулација, наметнувајќи го субјективното мислење како нешто објективно.. е тоа нема да го разберам.
Срам и арам за новинарствово во Македонија и економскиве експерти со шпекулацииве за NBG, а да ги прашаш кој е генерален извршен директор ќе те гледаат ко теле во шарена врата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom